Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff: afhaken Van Basten 'jammer'

9 november 2011 18:46 - NU.nl

Vandaag liet Van Basten definitief weten af te zien van de functie van directeur voetbalzaken bij Ajax. "Jammer", reageerde Cruijff. "Dat heeft te maken met een boel onderdelen." De leden van de rvc gingen niet akkoord met een door Cruijff voorgestelde adviesraad, die Van Basten zou moeten gaan adviseren. Onder anderen Tscheu La Ling en Maarten Fontein hadden in deze commissie een plaats moeten krijgen. In beide personen ziet Cruijff ook mensen die Ajax op termijn verder kunnen helpen. "Ling heeft bewezen om op afstand een club te kunnen leiden en Fontein heeft een functie bij de European Club Association. Iemand met banden bij zo’n instelling hebben we niet in de club."

Meer op NU.nl




Tags

basten fontein ling adviesraad association rvc tscheu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj remko roon rulli setford sevic shogun sutalo tahirovic taylor