Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Babel ziet Ajax wel zitten

18 januari 2011 07:14 - Telegraaf

Verslaggever: P.

Ryan Babel hoopt volgens De Telegraaf betrokken te worden in de transfer van Luis Suarez naar Liverpool. De aanvaller staat in de belangstelling van Duitse en Engelse clubs, maar zou zelf het liefst een half jaar verhuurd worden aan Ajax.

'De Liverpool-transfer van Luis Suarez kan voor mij de deur naar Ajax openen. Als Liverpool en Ajax – al dan niet in combinatie met Luis – een akkoord over me bereiken, kom ik er met de club zeker uit. Om aan spelen toe te komen, ben ik bereid met veel minder salaris genoegen te nemen. Voor een speler van mijn leeftijd is het belangrijk om weer elke week in actie te komen', aldus Babel.

Meer op Telegraaf




Tags

babel liverpool suarez telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht