Transparent
Inloggen
Sluiten

Letters Ajax mogelijk op De Toekomst

6 maart 2008 19:16 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

De voorzitter van het erfgoedcomité van Ajax nam donderdagochtend de beroemde letters in ontvangst van de supporters. Er wordt nog gekeken waar de historische letters een plaats krijgen, al heeft Lindeman een voorkeur voor De Toekomst. Lindenmanop Ajax.nl "Ze moeten worden gerepareerd en daarna worden ze zo snel mogelijk in ere hersteld. Dat wil zeggen dat ze ergens een plaats krijgen waar alle Ajacieden ze weer kunnen zien." Hij refereerde daarbij aan De Toekomst: "Wat zou het mooi zijn als je hier op de snelweg rijdt en die letters lachen je tegemoet."

"We hebben als drie echte Ajacieden een prettig gesprek gehad. Ondanks de hoge biedingen via internet waren we er snel uit. Deze supporters hebben er nooit een geheim van gemaakt dat zij de letters het liefst weer naar Ajax terugbrachten. Zij hebben een mooi gebaar naar Ajax gemaakt, en Ajax heeft vervolgens een gebaar naar hen gemaakt."

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

letters erfgoedcomite gerepareerd lindeman lindenmanop ontvangst rijdt snelweg terugbrachten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos