Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax ziet af van alternatieve opties, heeft geen begrip voor acties [update]

15 december 2007 14:13

Verslaggever: RvN

Ajax gaf eerder vandaag nog aan opndanks het verbod op zoek te gaan naar alternatieve mogelijkheden om Ajax-PSV alsnog door te laten gaan ondanks het verbod. daar ziet het nu verder vanaf, waardoor het duel definitief niet doorgaat.

Op Ajax.nl toonde voorzitter Jaakke geen begrip voor de acties: "Dat dit mogelijk is, vinden wij ongelooflijk. Ondanks de uitspraak van de rechter van gisteravond hebben wij tot vanochtend het volste vertrouwen behouden dat er gewoon gevoetbald kon worden. We kunnen absoluut geen begrip opbrengen voor de manier van handelen van de betrokken bonden. We vragen ons af of zij beseffen hoeveel mensen de dupe zijn van deze acties. Wij proberen altijd rekening te houden met de wensen van de politie. Kennelijk kunnen zij het niet opbrengen om nu rekening te houden met de miljoenen voetballiefhebbers die naar deze wedstrijd hebben uitgekeken. Er waren vanochtend tientallen supporters van ons sfeerteam in de Arena om de boel te versieren. Het zou een groot voetbalfeest worden. Zij hebben alles weer op kunnen ruimen. De spelers waren vanochtend aan het trainen en zij waren helemaal klaar voor de wedstrijd. De teleurstelling is groot. Er zouden ruim 50.000 mensen naar deze wedstrijd komen. En nu moeten we allemaal afwachten. De grote vraag is nu wanneer de wedstrijd gespeeld kan gaan worden, de wedstrijdkalender zit bomvol en er zit een EK aan te komen."

Meer op




Tags

arena jaakke opndanks sfeerteam versieren voetbalfeest volste wedstrijdkalender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey desgewenst eenjarig elsimao godts gorter henderson kiki lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper