Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Jeugdopleiding » Doorstroming Jeugdspelers

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

RojoCoko schreef op 28 juni 2021 om 13:24:

open/sluit de onderstaande quote:

Kiki schreef op 27 juni 2021 om 13:16:

Wel jammer dat we al onze jonge spitsen kwijtraken. Traoré is verkocht, Brobbey is gratis de deur uitgelopen en de verwachting is dat Danilo ook wordt verkocht. Voor zover ik denk te weten hebben we nog een jonge spits in Rasmussen, maar ik heb geen idee in hoeverre hij potentie heeft. Sontje Hansen is iemand waar ik al jaren veel over heb gehoord. Gaat hij nog eens bij Ajax 1 komen? Ünüvar is ook veel gehyped; geen spits maar wel een aanvallende speler.

Van Gelderen, Méndez en Llansana zijn inmiddels 20 jaar oud. Iemand enig idee wie nog verkocht gaan worden en wie bij Ajax 1 een kans gaan krijgen? Regeer schijnt het grootste talent op het middenveld te zijn? Taylor reken ik even niet mee, want hem heb ik al een paar in Ajax 1 gezien.Van Gelderen, Mendez & Llansana zie ik niet zo snel het redden, al heeft Llansana wel net een nieuw contract getekend, dus wie weet zit er een soort Veltman-carrière in voor hem. Traoré was denk ik technisch niet goed genoeg voor het Ajax spel, en daarom een prima transfer. Brobbey is uiteraard doodzonde, maar kiest voor wat anders, kan gebeuren. Maar ook het vertrek van Rijkhoff naar Dortmund is toch wel pijnlijk. Zo ontzettend veel spitsen/buitenspelers zijn de afgelopen jaren te vroeg vertrokken met oa. Malen, Hoogerwerf, Redan, Dilrosun en nu ook Rijkhoff en Brobbey. Blijkbaar zijn Ajax jeugdspitsen in trek!

Sontje en Naci hebben in de jeugd weinig tegenwind gehad en spelen nu in een team waar ze weinig leeftijd & kwaliteit om zich heen hebben om zich aan op te trekken. Ik vraag me af of dat hun ontwikkeling remt of juist sterkt. Technisch zijn beiden goed genoeg voor Ajax 1, maar moeten ze fysiek inhoudelijk nog stappen zetten. Rasmussen ben ik niet kapot van, maar wie weet kan hij verrassen. Regeer en Taylor zie ik op termijn zeker aanhaken bij Ajax 1. Taylor misschien wel al vrij snel.

Creatieve aanvaller Van Axel Dongen heeft afgelopen jaar als 16-jarige de Abdelhak Nouri prijs gewonnen en kan zo maar eens het duveltje uit het doosje worden deze voorbereiding. Bijzondere speler vind ik, al is hij nog piepjong!


Taylor heeft niet veel kansen gehad, en die laatste wel een beetje verprutst. Maar er komt nog wel gelegenheid. Regeer heeft zeker kwaliteiten, maar meer positioneel en qua inzicht. Geen spectaculaire speler, wel een slimme.

Unuvar zie ik het niet redden. Zijn dip duurt nu al meer dan 2,5 jaar. Alsjeblieft, prove me wrong Naci. Ik vreet mijn woorden met mijn schoenen gekookt in runderjus op.

Sontje heeft genoeg in huis, maar kwam in een dip. Jammer, die had ik graag met Brobbey zien spelen. Verwacht wel dat hij er door komt. Eens met Van Dongen, maar vind het wat dunnetjes voor de Ajax opleiding. Ik wil meer creatieve beloftes zien!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Ajax Forum » Jeugdopleiding » Doorstroming Jeugdspelers