Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Opvolger Onana

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 22 mei 2020 om 10:37:

Neuer heeft bijgetekend in München wat zal inhouden dat Ter Stegen in Barcelona blijft. Denk ik...
Waar zou André in deze markt heen kunnen? Ajax gaat hem echt niet voor een fooi wegdoen want daarvoor is hij veel en veel te belangrijk.
Ik denk dat hij gewoon in Amsterdam blijft eerlijk gezegd.Naar het schijnt gaat Kepa (Chelsea) naar Valencia, Onana naar Chelsea, en Cilessen naar Ajax.

 

+1/-0

Wil de media. Of Ajax daarvoor zich laat lokroepen, is een tweede en lijkt me voor onze groepskwaliteit out of the question. Kan jaartje later en UberhAUpt hoeft Cillessen niet terug hierheen.

 

+1/-0

Ik hoop niet dat AJAX heel veel gaat betalen voor een nieuwe doelman. Ik denk dat een bedrag van rond de 10 miljoen euro ruim voldoende moet zijn een prima opvolger van Onana te halen. Je gaat toch geen 20 miljoen of meer voor Cillessen betalen. Dan ben je van de pot gerukt.

 

+2/-0

Of van de Potter gerukt!

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Luis Vertonghen schreef op 22 mei 2020 om 18:56:

Haal gewoon Hendrik Van Crombrugge (27) bij Anderlecht. Kan erg goed meevoetballen en is hun beste speler. Aangezien ze in geldproblemen zitten kunnen ze 10M niet weigeren. Bizot zou ik niet doen, die zag ik in België spelen en dan heeft Van Crombrugge toch 10 maal zoveel talent.Bij Anderlecht zijn er momenteel hervormingen aan de gang.
Waardoor er financieel toch wat ruimte zou komen, en een nieuw contract voor Van Crombrugge in de maak lijkt.

Gisteren heeft men echter Timon Wellenreuther van Willem II overgenomen, die ietwat hetzelfde profiel heeft als Van Crombrugge. Al dan niet als doublure voor Hendrik.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Opvolger Onana