Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Spelers » Jay Gorter

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Net even naar de samenvatting van ADO - Jong Ajax gekeken. Had een paar goede reddingen.Vooral de reddingen op 5:20 zijn buitengewoon goed. Zeg nou eerlijk, dat ziet er toch een stuk beter uit dan Pasveer?

Maak hem tweede keeper bij Ajax 1 en laat hem keepen in bekerwedstrijden. En dan volgend seizoen onder de lat als eerste keeper wanneer Stekelenburg stopt. Heb wel vertrouwen in deze jongen als hij zulke reddingen maakt.

 

+2/-0

Keepte best lekker gisteren tegen Dordrecht.
Laat hem maar onder de lat staan bij Ajax1

 

+2/-0

Goede reflexen en lijkt op de lijn zeer sterk. Hij heeft echter geen enkele bal klemvast. Hij is fysiek iets langer, maar kwa plus-minpunten doet hij me denken aan Kenneth Vermeer. Wat gewoon een goede keeper was, natuurlijk.

 

+1/-0

Kan deze naar historie? Ik wil er eigenlijk geen woorden aan vuil maken. Wat doet deze "keeper" bij Ajax?

 

+2/-0

Het had beter kunnen gaan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 30 juli 2022 om 22:08:

Wat doet deze "keeper" bij Ajax?Een vraag voor Overmars.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 30 juli 2022 om 22:08:

Kan deze naar historie? Ik wil er eigenlijk geen woorden aan vuil maken. Wat doet deze "keeper" bij Ajax?De kas van Go Ahead Eagles moest gespekt worden door Overmars.

 

+1/-0

Dat zal ongetwijfeld mee hebben gespeeld. Hij had destijds (weliswaar in de KKD) een hele serie clean sheets. Dat er dat jaar een uitstekende verdediging voor hem stond die 95% van het werk deed, hebben ze maar even buiten beschouwing gelaten denk ik. Dat hij ook nog eens bij de Eagles speelde was natuurlijk helemaal win-win voor Marc.

Afijn, ik gun het Gorter echt van harte dat hij de kans heeft gekregen en ik wens hem een mooie carrière, maar kan iemand hier ook maar 1 aspect benoemen waar hij écht in uitblinkt? Want ik zie het écht niet!

 

+1/-0

Dan zijn zowel Gorter als Scherpen niet goed genoeg voor Ajax. De twee Jong Oranje doelmannen. Het is een beetje voorbarig, maar op de korte termijn waarschijnlijk sowieso waar.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:
Hij is wel echt (te) vaak geblesseerd. Als hij super fit was, vond ik het ook wel een optie. Dat er een andere keeper MOET komen ben ik helemaal met je eens.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:
Alsjeblieft niet zeg. We hebben al genoeg zachtgekookte eitjes in de selectie. Durft niks en wanneer het dan fout gaat is het altijd de schuld van een ander.

 

+1/-0

Eens. Iemand zonder te veel blessures achter zijn naam graag.

 

+1/-0

Geef deze jongen gewoon een wedstrijd of 10 het vertrouwen en daarna zien we wel.
Zijn verdedigers laten hem ook gewoon in de steek.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 30 juli 2022 om 22:08:

Kan deze naar historie? Ik wil er eigenlijk geen woorden aan vuil maken. Wat doet deze "keeper" bij Ajax?Was al vanaf het begin van mening dat er een nieuwe keeper moest komen, maar is het niet wat opportunistisch om na 1 slechte wedstrijd iemand al zo te laten vallen? Bassie dan ook maar meteen weg?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 31 juli 2022 om 21:52:

Was al vanaf het begin van mening dat er een nieuwe keeper moest komen, maar is het niet wat opportunistisch om na 1 slechte wedstrijd iemand al zo te laten vallen? (...)Dit was niet zijn eerste slechte wedstrijd.

 

+1/-0

Jay Gorter moet z'n hemd in z'n broek doen. Dan ziet het er al een stuk minder slungelachtig uit. Verder moet hij proberen meer rechtop te staan, en niet z'n hoofd zo naar voren.

Dat bedacht ik me net toen ik een foto van hem zag.

 

+1/-0

Ik snap die negatieve vibe omtrent Gorter niet zo goed.
Één op één vind ik hem heel sterk. Ik denk zelfs samen met Olij de beste in de eredivisie. Op hoge ballen is hij heel behoorlijk. Hij is goed aan de bal en speelt de bal vaak naar de goede kleur.
Zijn verbeterpunt ligt vooral op het meer aanwezig zijn in de 16. Dus meer uitstraling en wat minder timide. Maar dat is aan te leren en een kwestie van vertrouwen.
Dus hoe meer hij speelt, hoe meer dit zal verbeteren.

 

+1/-1

De negativiteit lijkt me niet meer dan terecht als je keeper direct verantwoordelijk is voor meerdere tegengoals. In de lucht vind ik hem juist helemaal niet zo sterk. Hij is ziet er vaak wat onzeker uit en vangt relatief weinig ballen. 1 op 1 en in zijn reflexen is hij wel goed, alleen hij is nog niet betrouwbaar genoeg als lijnkeeper.

Ik heb er zeker nog wel vertrouwen in dat hij een goede keeper wordt, maar op dit moment is hij echt nog niet geschikt voor het eerste elftal en zal hij verhuurd moeten worden. Of Ramaj moet echt slechter zijn.

 

+3/-0

Probleem is natuurlijk ook breder. Een jonge, nog onervaren keeper met een verdediging die niet ingespeeld is. Juist een ervaren keeper als Pasveer was de afgelopen weken handig geweest. Gorter doet het niet verkeerd, maar straalt onrust uit. Misschien maar gewoon ff 10 wedstrijden laten staan om wat vertrouwen te kweken. In mijn hoofd is dit seizoen toch al verloren, dus dan maar het oog op de toekomst.

 

+2/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Ajax Forum » Spelers » Jay Gorter