Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Spelers » Mohammed Kudus

Deze normale topic is open en bestaat uit 17 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 13 14 15 16 17

forumillustratie


Positie: middenveld
Geboortedatum: 02-08-2000
Been: linksbenig

 

+1/-0

Ik ben goed te spreken over deze speler. Speelt hem makkelijk naar de juiste kleur, draait vrij kort, is fysiek sterk, snel en niet te lui om verdedigend werk te doen. Antony en Kudus gaan wel slagen bij Ajax. Hopelijk volgt er nog wat meer binnenkort.

 

+1/-0

Wat een speler he! Ik verbaasde me al naar aanleiding van het youtube filpmje dat een journalist (van Vi?) zei dat hij geen overzicht en pass had. Want je zag toen ook al dat hij spel verlegde constant. Dat beeld heeft hij nu doorgetrokken. Hij draait telkens geweldig weg ook, en is supersterk. Ook in duels is het een beest en hij dribbelt sterk. Als deze jongen zich nog iets verder ontwikkelt hebben we een nieuwe Edgard Davids in huis.
Spelertje hoor.

 

+1/-0

Goede speler maar ook nog erg jong. Al zo je dat aan zijn spel niet zeggen. Soms komt hij wat onwennig over maar dat is verklaarbaar. Ik denk dat hij een prima aankoop is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 26 augustus 2020 om 10:31:

Goede speler maar ook nog erg jong. Al zo je dat aan zijn spel niet zeggen. Soms komt hij wat onwennig over maar dat is verklaarbaar. Ik denk dat hij een prima aankoop is.Vergelijk hem met aankopen als Marin, Alvarez. En in het verleden Gudelj, Poulsen, Zimling...wat een verschil.

 

+1/-0

Ik ben benieuwd of Ten hag echt serious denkt aan Kudus te gebruiken als links back. Kudus lijkt me erg veelzijdig an kan vast meerdere posities aan. Ik denk zelf dat hij een geweldig 6 kan zijn. Ziet diepte, is technisch en, net als Frenkie, denkt altijd vooruit. Gaan we weer voor dubbele 6? Kudus met Gravenberch?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

doo.bee.doo.wa.wa schreef op 03 september 2020 om 01:41:

Ik ben benieuwd of Ten hag echt serious denkt aan Kudus te gebruiken als links back. Kudus lijkt me erg veelzijdig an kan vast meerdere posities aan. Ik denk zelf dat hij een geweldig 6 kan zijn. Ziet diepte, is technisch en, net als Frenkie, denkt altijd vooruit. Gaan we weer voor dubbele 6? Kudus met Gravenberch?Denk dat het wel goed voor zijn ontwikkeling is als hij vanaf die plek meer leert het spel te verdelen en te verdedigen in zowel ruimte als man. Dat hij kan dribbelen en passen geloof ik wel. Maar ik denk ook dat dit een behoorlijk complete middenvelder kan worden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Burzlew schreef op 03 september 2020 om 08:38:

open/sluit de onderstaande quote:

doo.bee.doo.wa.wa schreef op 03 september 2020 om 01:41:

Ik ben benieuwd of Ten hag echt serious denkt aan Kudus te gebruiken als links back. Kudus lijkt me erg veelzijdig an kan vast meerdere posities aan. Ik denk zelf dat hij een geweldig 6 kan zijn. Ziet diepte, is technisch en, net als Frenkie, denkt altijd vooruit. Gaan we weer voor dubbele 6? Kudus met Gravenberch?Denk dat het wel goed voor zijn ontwikkeling is als hij vanaf die plek meer leert het spel te verdelen en te verdedigen in zowel ruimte als man. Dat hij kan dribbelen en passen geloof ik wel. Maar ik denk ook dat dit een behoorlijk complete middenvelder kan worden.Hij heeft wel wat van Edgard Davids toch. Technisch sterk maar ook fysiek een beer.

 

+1/-0

Mee eens. Lijkt een atletische jongen te zijn, gezien zijn versnelling vanuit stilstand en zijn wendbaarheid.

Ik denk dat dit soort jongens moeten waken dat ze geen "jack of all trades, master of none" moeten worden als ze de hoogste top willen bereiken. Maar van wat ik heb gezien heeft hij een goed instinct, technisch goed, atletisch en hij werkt hard. Dat is een goed fundament en ik benieuwd om te zien hoe het ontwikkelt.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Burzlew schreef op 03 september 2020 om 12:16:

Mee eens. Lijkt een atletische jongen te zijn, gezien zijn versnelling vanuit stilstand en zijn wendbaarheid.

Ik denk dat dit soort jongens moeten waken dat ze geen "jack of all trades, master of none" moeten worden als ze de hoogste top willen bereiken. Maar van wat ik heb gezien heeft hij een goed instinct, technisch goed, atletisch en hij werkt hard. Dat is een goed fundament en ik benieuwd om te zien hoe het ontwikkelt.Davids was in het begin ook linksbuiten, linkshalf en daarna soms op 4. Uiteindelijk was het toch wel duidelijk dat hij op zijn best was als controlerende powermiddenvelder. Ik hou van spelers die feitelijk technisch superieur zijn maar dit puur in dienst stellen van het team. Vanenburg deed dit ook tijdens EK'88, Arnold Mühren eveneens.
Davids was ook zo'n type. Die gast kon alles met een bal maar showde dat amper. Heel knap.

Kudus heeft dat ook in zich. Dat wegdraaien van hem is weergaloos en hij heeft een geweldig sterk lichaam waardoor de duels ook geen probleem zijn. Die journalist van VI die zei dat hij niet kon passen.....je zag meteen al in zijn youtube filmpjes dat hij constant het spel verlegde.....dat zet hij nu door.

Je hebt wel gelijk dat hij zich moet richten uiteindelijk op één plek maar ik snap Ten Hag wel dat hij denkt: "Kudus kan in nood ook linksback spelen"

 

+1/-0

Erg leuke aankoop. Al ben ik nog niet zo lyrisch als veel anderen al zijn. Ik zie hem nog vrij weinig naar voren passen. Hij biedt zich al wel veel aan, en je ziet dat technisch en fysiek sterk is. Misschien kan hij zich wel tot een soort Dembele-achtige speler ontwikkelen. In de oude Frenkie-rol zou ook interessant kunnen zijn in de toekomst, gezien de keren dat je hem ziet wegdraaien en onder druk de bal ziet behouden in compilaties. Maar bij Ajax heeft hij dat nog maar een enkele keer laten zien. Ik denk dat hij ook nog eerst echt moet wennen aan de veel hogere intensiteit van een hoger niveau.

 

+1/-0

Wat een heerlijke speler zeg. Meest opvallende speler, speelt uitstekend.

Enorm goeie pass, inzicht, overzicht, fysiek supersterk, niet van de bal te krijgen en technisch zeer goed. Goeie dribbelaar en voor zijn fysiek goed wendbaar. Ik weet niet hoe zijn schot is maar als hij ook die in huis heeft dan is het een speler die echt alles heeft. Hoe hij die bal bij Anthony neerlegt bij de 2-0 is fenomenaal. Deze gaat over 3 jaar voor 80 miljoen naar de premier league

 

+6/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Iceman schreef op 20 september 2020 om 17:34:

Wat een heerlijke speler zeg. Meest opvallende speler, speelt uitstekend.

Enorm goeie pass, inzicht, overzicht, fysiek supersterk, niet van de bal te krijgen en technisch zeer goed. Goeie dribbelaar en voor zijn fysiek goed wendbaar. Ik weet niet hoe zijn schot is maar als hij ook die in huis heeft dan is het een speler die echt alles heeft. Hoe hij die bal bij Anthony neerlegt bij de 2-0 is fenomenaal. Deze gaat over 3 jaar voor 80 miljoen naar de premier leagueHelemaal eens. Nu al een geweldige aankoop. In deze lof voor Overmars die alle clubs te slim af was.

 

+5/-0

Inderdaad prima aankoop. Net als Antony. Waar blijft de rest?

 

+1/-0

Indrukwekkende wedstrijd. Stukken beter in de passing ditmaal, en wat een atleet. Ik denk dat je daar het meest gebruik van maakt als je hem niet te diep op het veld zet. Zie hem graag naast Gravenberch de kans krijgen.

 

+1/-0

Ik zou hem op "10" zetten. Hij is daar met zijn voetballende kwaliteiten en inzicht veel beter dan Promes.

 

+1/-0

Super aankoop, nu al! Anthony en Kudus!!
Bammm in de roos!!

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 21 september 2020 om 22:41:

Ik zou hem op "10" zetten. Hij is daar met zijn voetballende kwaliteiten en inzicht veel beter dan Promes.Ik zou hem op elke positie op het middenveld zetten zolang Promes daar maar niet staat. Promes moet linksbuiten of evt. spits en anders op de bank.

 

+1/-1

Een van de beste aankopen van de afgelopen jaren. Een speler waar je graag naar het stadion voor gaat.

 

+1/-0

Moet echt gewoon in de Frenkie-rol gaan spelen. Vond hem zaterdag defensief ook echt indrukwekkend. Zonde dat je met zulke publieksspelers als Kudus en Antony nu midden in de corona-crisis zit.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 17 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 13 14 15 16 17

Ajax Forum » Spelers » Mohammed Kudus