Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Spelers » Hakim Ziyech

Deze normale topic is open en bestaat uit 14 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Ik ben vaak kritisch maar hij speelde een geweldige wedstrijd. Chapeau!

 

+1/-0

Ik vind dat balverliesverhaal ook overtrokken. Als je kijkt naar het type balverlies dat hij leidt, dan is dat best logisch. Hij neemt veel risico in zn passing, ja dat klopt, maar de passes die hij geeft leveren wel direct een gevaar op als deze aankomen. Het is niet alsof hij veel balverlies leidt bij passes die niet direct voor gevaar bij de tegenstander oplevert.

Dikke toppert is het, ben blij met elke wedstrijd die hij voor ons speelt!

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 06 november 2019 om 16:46:

open/sluit de onderstaande quote:

s0lidus schreef op 06 november 2019 om 15:49:

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 06 november 2019 om 11:27:

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 06 november 2019 om 08:45:

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 06 november 2019 om 08:22:

Prima wedstrijd van hem. Op 10 laten staan.Je hebt altijd gezegd dat hij niet op het middenveld kon spelen. In verband met risico's balverlies etc.

Waarom denk je daar nu ineens anders over?

Hij speelt al jaren op het middenveld. Als hij vanaf rechts komt trekt hij ook vaak naar het midden en combineert hij tussen de linies. Hij is overal op het veld te vinden. Daarom is het zo moeilijk te verdedigen. Als de rechtsbuiten aan de linkerflank komt en ze combineren daar dan hebben ze altijd een man meer en doordat de back heel ver staat aan de andere kant ligt daar altijd ruimte om het spel te verplaatsen. De linksback van de tegenstander gaat Ziyech echt niet volgen over het gehele veld.

Dat is misschien ook de grootste stap in de ontwikkeling die hij heeft gemaakt. In het begin onder Bosz had hij moeite om het allemaal te belopen. Als je nu ziet waar hij allemaal aan de bal komt (hij is altijd aanspeelbaar) en welke defensieve arbeid hij levert dan valt dat zeer te prijzen.

Het komt niet alleen door Ziyech, maar hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de Europese successen van de afgelopen jaren.Waarom ik er nu anders over denk? Omdat hij nu veel minder balverlies lijdt. Dat moet jou toch ook opvallen. Vooral vorig seizoen grossierde hij in balverlies. Dat is nu veel minder. Zal met zijn ontwikkeling te maken hebben.
Jij zegt dat hij altijd op het middenveld heeft gespeeld. Is natuurlijk niet waar. Of speelde AJAX toen 4-4-2? Nee, hij er stonden gewoon 3 middenvelders en hij was aanvaller. Dat hij als rechtsbuiten veel naar binnen trekt is logisch. dat doen alle vleugelspelers die met hun "verkeerde" been op de vleugel staan.
Bijkomend voordeel is dat je nu met Neres en Promes snelheid op de vleugels hebt. Zeer essentieel.
Dus niet alleen zijn eigen verbeterde spel als middenvelder maar ook de bezetting van de voorhoede vind ik nu beter.Balverlies, balverlies, balverlies.. wat een onzin reden om deze jongen zo te downgraden. Ziyech is gewoon dé man bij Ajax, ook vorig seizoen.

Zo een beetje alle aanvallen lopen via hem en ook vorig seizoen zag je hoe kut het liep in de wedstrijden waarin hij niet meedeed.Werkelijk iedereen weet dat hij voor vorig seizoen absurd veel balverlies leed. Is onzin dat te ontkennen. Niet alleen ik heb het balverlies altijd aangehaald.
Hoe vaak heeft men het niet over dat balverlies gehad in praatprogramma's? Kwam steeds weer terug. Men zei ook dat dat de reden is waarom zich geen topclub voor hem meldde.
Hij is daarin heel veel verbeterd. In de tweede seizoenshelft vorig seizoen is het steeds beter geworden. En dat zet hij nu door.
Mij werd gevraagd waarom ik mijn mening heb gewijzigd omtrent hem. Nou daarom.
Heeft niks met downgraden te maken. Ik geef alleen mijn mening. Vroeger was die vaak negatief, nu positief. Begrijp niet wat daar vreemd aan is.

 

+1/-0

Ik vond dat zeker niet overtrokken. We hadden het wel over percentages van 40% balverlies. Daar zaten vaak kansloze schoten, voorzetten, mislukte dribbels tussen, maar ook veel simpele ballen. Los daarvan, het is ook een kwaliteit om te zien wanneer iets niet kan. Ziyech geeft veel goede ballen op het moment dat het kan, maar ook veel ballen op momenten dat het eigenlijk niet kan. Dat maakt dat als hij geen goal of assist heeft, zijn spel snel heel slecht is, wat de ploeg kwetsbaar maakt. Een 7 scoren, simpel zijn dingen doen, dat kan hij wat minder goed.
Overigens lijkt dat minder te zijn als hij op 10 staan. Bovendien speelt hij meer als middenvelder dan als 2e spits en dat komt het voetbal zeer ten goede voor het team. Wat mij betreft gaat hij zo door en blijven de posities ook zo in het veld!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 07 november 2019 om 14:38:

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 07 november 2019 om 11:29:

Vorig seizoen werd er ook gezegd dat hij veel minder balverlies had. Ik heb toen met FEITEN laten zien dat het vrijwel hetzelfde was als het seizoen ervoor. Dat zal ook ditmaal niet veel anders zijn. Hij is al vanaf het begin belangrijk voor Ajax. Hij heeft zeker stappen gezet in zijn ontwikkeling. Maar de flauwekul die ik jarenlang heb moeten lezen neem ik nog altijd niet serieus.

Als je mij een fanboy wilt noemen ga gerust je gang. Ik weet dat ik vanaf dag 1 dat ik hem zag onder de indruk was (zijn wedstrijd onder Van Basten in de voorrondes van de EL namens Heerenveen). Ik ben hem blijven volgen en heb aangegeven dat Ajax hem moest halen. Dit deden ze jaren later... na de hele Twente periode.

Volgens anderen zou Ziyech internationaal niet veel hoger kunnen. Daar was ik het niet mee eens. Inmiddels trekken veel mensen bij.

Hij zal altijd risicovol blijven spelen en dus regelmatig de bal verliezen. Dat calculeer je op een gegeven moment in. Want wat hij aan de bal doet levert het team nou eenmaal veel meer op. Alleen wat heel belangrijk is: bij welk team krijgt hij de vrijheid om zo te spelen.. en dan staat Ajax al snel op #1. Dat maakt het zo moeilijk voor Hakim om naar die topcompetitie te gaan. Het gehele plaatje moet kloppen.Jij vindt dus dat Hakim meteen al bij Ajax op hetzelfde niveau zat als nu?
Ik denk dat je het mis hebt op dat vlak. Daarom zal hij nu wel naar een echte topclub terwijl eerder dat soort clubs zich niet meldden voor hem.Waar zeg ik dat? Natuurlijk is hij beter geworden. Dat is een hele normale ontwikkeling. Hij heeft veel meer ervaring en speelt al jaren op een aanvallende manier. Wat dacht je van zijn medespelers en de continuïteit. Dat maakt het allemaal makkelijker. Ze vinden elkaar eenvoudig.. er zitten meer ervaren spelers tussen. Als er een leegloop zou zijn zoals jaren geleden en hij had louter medespelers van 18-21 jaar dan zag de wereld er heel anders uit.

Als je het mij vraagt zit zijn grootste ontwikkeling in het spel zonder bal. Conditioneel, duels, tackles, vrijlopen. Daarmee zeg ik niet dat hij aan de bal niet beter is geworden. Nee dat verschil vind ik minder groot. Hij heeft namelijk nog steeds dat hij te vaak direct de eindpass zoekt, de actie inzet of op goal schiet terwijl dat niet de beste optie is. Dat punt waar anderen over vallen heb ik zelf ook vaak aangegeven. Tegelijkertijd moeten we ons beseffen dat hij juist door dat risicovolle spel zo succesvol is. Want als zo'n pass of schot wel goed gaat levert het direct veel op. Zoals Promes 1 op 1 met de keeper zetten. Dat zijn echt geen makkelijke ballen. Bekijk de kopgoal van Promes van de week. Let even op hoeveel spelers voor de neus van Ziyech stonden.... het is niet normaal dat hij dan zo makkelijk het overzicht heeft en de bal er kan krijgen. Heel weinig spelers kunnen dat.

Daarom geloof ik er heilig in dat hij het op een hoger niveau zou kunnen. Want ik zie weinig spelers die dat beheersen. Je praat al snel over spelers van Barca, PSG, City enzovoorts. Dat de clubs daaronder dan niet hebben toegeslagen is hun probleem. Het bewijst dat ze er weinig van begrijpen. Helemaal na afgelopen seizoen als je zag wat hij in de CL heeft gedaan. Dat niemand het dan aandurft is lachwekkend. Ondertussen leggen ze wel tientallen miljoenen neer voor houtenklaas voetballers. Zoals de Spurs die nu allemaal fysieke middenvelders aantrekken en er minder goed door spelen en meer goals incasseren.

Verder zeg ik dat Ziyech vanaf het begin belangrijk is geweest. Of denk je dat het toeval was dat ze in de finale stonden van de EL? Ziyech creëert zoveel.. hij was en is onmisbaar. Spelers als Klaassen en Van de Beek blinken uit in diepte zoeken en afmaken. Niet in het opzetten van de aanval. Younes, Traore, Kluivert, Neres etc. toch vaak wisselvallig geweest. Het meeste kwam gewoon van Hakim.

Vorig seizoen had je natuurlijk nog Frenkie. Een meester in het behouden van balbezit, het bepalen van het tempo en het uitlokken van de tegenstander. Maar toch niet het creatieve brein in het laatste kwart van het veld. Een linie naar voren was het toch echt Ziyech die bij de meeste aanvallende momenten betrokken is geweest. Dan mag je blij zijn met Tadic (dat zijn we allemaal). Wie overleeft het eerder? Tadic zonder Ziyech of Ziyech zonder Tadic..

Jaren geleden was het zo oneerlijk dat Ziyech werd uitgefloten. Ik kan daar nog steeds pislink om worden. Want hoe was die periode verlopen zonder zijn aanwezigheid? Vergeet de hele situatie rond Nouri niet en het vertrek van Bosz en zijn staf. Of belangrijke spelers zoals Sanchez en Klaassen. En belangrijke spelers die regelmatig vanaf de bank kwamen (Tete, Riedewald). Een slecht begin in Europa is funest. Wie pakken ze dan aan? De man waar ze het meeste van verwachten. Ik snap het wel... de vraag is alleen of het eerlijk is om het op hem af te reageren. Want hij creëerde van alle aanvallende spelers in de competitie by far het meeste. Hij veroverde ook nog de meeste ballen als middenvelder. Aan inzet lag het niet. Weet je wie trouwens nog aardig scoorde op die lijstjes? Mason Mount. Die het nu zo goed doet bij Sjelsie.

Voor mij is het heel duidelijk. Met de speelstijl van Ajax heb je spelers nodig zoals een Ziyech of Eriksen. Daar kan genoeg in verschillen. Het gaat erom dat je vaak aan de bal bent en ook het verschil moet kunnen maken als de ruimtes kleiner zijn. Of hij dan op de 10, rechtsvoor of als 1 van de aanvallende middenvelders in een systeem met de punt naar achteren speelt maakt me niet uit. Feit is dat hij tussen de linies komt te spelen en over de gehele breedte van het veld te vinden is.

In jaren heb ik niet zo genoten van Ajax als de afgelopen jaren. Hakim heeft daar een grote rol in gespeeld. Dat hij dan te veel fout doet om voor bijv. Real/Barca te spelen zou me een rotzorg zijn. De clubs daaronder lach je toch vierkant uit... het loopt dun in de broek als ze tegenover de meester uit Dronten staan. AS Roma ging toch liever voor Pastore. Wat een grappenmakers.

Ziyech een contract voor het leven? Wat mij betreft mag het. De eigenwijze Marokkaan die iedereen op de banken kreeg en de mond deed snoeren. Fantastisch!

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

roytje78 schreef op 07 november 2019 om 15:41:

Ik vind dat balverliesverhaal ook overtrokken. Als je kijkt naar het type balverlies dat hij leidt, dan is dat best logisch. Hij neemt veel risico in zn passing, ja dat klopt, maar de passes die hij geeft leveren wel direct een gevaar op als deze aankomen. Het is niet alsof hij veel balverlies leidt bij passes die niet direct voor gevaar bij de tegenstander oplevert.

Dikke toppert is het, ben blij met elke wedstrijd die hij voor ons speelt!En dan moet je ook nog nagaan hoe vaak hij spelers vrij zet voor de goal, die dan vervolgens falen..

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 07 november 2019 om 22:48:

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 07 november 2019 om 14:38:

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 07 november 2019 om 11:29:

Vorig seizoen werd er ook gezegd dat hij veel minder balverlies had. Ik heb toen met FEITEN laten zien dat het vrijwel hetzelfde was als het seizoen ervoor. Dat zal ook ditmaal niet veel anders zijn. Hij is al vanaf het begin belangrijk voor Ajax. Hij heeft zeker stappen gezet in zijn ontwikkeling. Maar de flauwekul die ik jarenlang heb moeten lezen neem ik nog altijd niet serieus.

Als je mij een fanboy wilt noemen ga gerust je gang. Ik weet dat ik vanaf dag 1 dat ik hem zag onder de indruk was (zijn wedstrijd onder Van Basten in de voorrondes van de EL namens Heerenveen). Ik ben hem blijven volgen en heb aangegeven dat Ajax hem moest halen. Dit deden ze jaren later... na de hele Twente periode.

Volgens anderen zou Ziyech internationaal niet veel hoger kunnen. Daar was ik het niet mee eens. Inmiddels trekken veel mensen bij.

Hij zal altijd risicovol blijven spelen en dus regelmatig de bal verliezen. Dat calculeer je op een gegeven moment in. Want wat hij aan de bal doet levert het team nou eenmaal veel meer op. Alleen wat heel belangrijk is: bij welk team krijgt hij de vrijheid om zo te spelen.. en dan staat Ajax al snel op #1. Dat maakt het zo moeilijk voor Hakim om naar die topcompetitie te gaan. Het gehele plaatje moet kloppen.Jij vindt dus dat Hakim meteen al bij Ajax op hetzelfde niveau zat als nu?
Ik denk dat je het mis hebt op dat vlak. Daarom zal hij nu wel naar een echte topclub terwijl eerder dat soort clubs zich niet meldden voor hem.Waar zeg ik dat? Natuurlijk is hij beter geworden. Dat is een hele normale ontwikkeling. Hij heeft veel meer ervaring en speelt al jaren op een aanvallende manier. Wat dacht je van zijn medespelers en de continuïteit. Dat maakt het allemaal makkelijker. Ze vinden elkaar eenvoudig.. er zitten meer ervaren spelers tussen. Als er een leegloop zou zijn zoals jaren geleden en hij had louter medespelers van 18-21 jaar dan zag de wereld er heel anders uit.

Als je het mij vraagt zit zijn grootste ontwikkeling in het spel zonder bal. Conditioneel, duels, tackles, vrijlopen. Daarmee zeg ik niet dat hij aan de bal niet beter is geworden. Nee dat verschil vind ik minder groot. Hij heeft namelijk nog steeds dat hij te vaak direct de eindpass zoekt, de actie inzet of op goal schiet terwijl dat niet de beste optie is. Dat punt waar anderen over vallen heb ik zelf ook vaak aangegeven. Tegelijkertijd moeten we ons beseffen dat hij juist door dat risicovolle spel zo succesvol is. Want als zo'n pass of schot wel goed gaat levert het direct veel op. Zoals Promes 1 op 1 met de keeper zetten. Dat zijn echt geen makkelijke ballen. Bekijk de kopgoal van Promes van de week. Let even op hoeveel spelers voor de neus van Ziyech stonden.... het is niet normaal dat hij dan zo makkelijk het overzicht heeft en de bal er kan krijgen. Heel weinig spelers kunnen dat.

Daarom geloof ik er heilig in dat hij het op een hoger niveau zou kunnen. Want ik zie weinig spelers die dat beheersen. Je praat al snel over spelers van Barca, PSG, City enzovoorts. Dat de clubs daaronder dan niet hebben toegeslagen is hun probleem. Het bewijst dat ze er weinig van begrijpen. Helemaal na afgelopen seizoen als je zag wat hij in de CL heeft gedaan. Dat niemand het dan aandurft is lachwekkend. Ondertussen leggen ze wel tientallen miljoenen neer voor houtenklaas voetballers. Zoals de Spurs die nu allemaal fysieke middenvelders aantrekken en er minder goed door spelen en meer goals incasseren.

Verder zeg ik dat Ziyech vanaf het begin belangrijk is geweest. Of denk je dat het toeval was dat ze in de finale stonden van de EL? Ziyech creëert zoveel.. hij was en is onmisbaar. Spelers als Klaassen en Van de Beek blinken uit in diepte zoeken en afmaken. Niet in het opzetten van de aanval. Younes, Traore, Kluivert, Neres etc. toch vaak wisselvallig geweest. Het meeste kwam gewoon van Hakim.

Vorig seizoen had je natuurlijk nog Frenkie. Een meester in het behouden van balbezit, het bepalen van het tempo en het uitlokken van de tegenstander. Maar toch niet het creatieve brein in het laatste kwart van het veld. Een linie naar voren was het toch echt Ziyech die bij de meeste aanvallende momenten betrokken is geweest. Dan mag je blij zijn met Tadic (dat zijn we allemaal). Wie overleeft het eerder? Tadic zonder Ziyech of Ziyech zonder Tadic..

Jaren geleden was het zo oneerlijk dat Ziyech werd uitgefloten. Ik kan daar nog steeds pislink om worden. Want hoe was die periode verlopen zonder zijn aanwezigheid? Vergeet de hele situatie rond Nouri niet en het vertrek van Bosz en zijn staf. Of belangrijke spelers zoals Sanchez en Klaassen. En belangrijke spelers die regelmatig vanaf de bank kwamen (Tete, Riedewald). Een slecht begin in Europa is funest. Wie pakken ze dan aan? De man waar ze het meeste van verwachten. Ik snap het wel... de vraag is alleen of het eerlijk is om het op hem af te reageren. Want hij creëerde van alle aanvallende spelers in de competitie by far het meeste. Hij veroverde ook nog de meeste ballen als middenvelder. Aan inzet lag het niet. Weet je wie trouwens nog aardig scoorde op die lijstjes? Mason Mount. Die het nu zo goed doet bij Sjelsie.

Voor mij is het heel duidelijk. Met de speelstijl van Ajax heb je spelers nodig zoals een Ziyech of Eriksen. Daar kan genoeg in verschillen. Het gaat erom dat je vaak aan de bal bent en ook het verschil moet kunnen maken als de ruimtes kleiner zijn. Of hij dan op de 10, rechtsvoor of als 1 van de aanvallende middenvelders in een systeem met de punt naar achteren speelt maakt me niet uit. Feit is dat hij tussen de linies komt te spelen en over de gehele breedte van het veld te vinden is.

In jaren heb ik niet zo genoten van Ajax als de afgelopen jaren. Hakim heeft daar een grote rol in gespeeld. Dat hij dan te veel fout doet om voor bijv. Real/Barca te spelen zou me een rotzorg zijn. De clubs daaronder lach je toch vierkant uit... het loopt dun in de broek als ze tegenover de meester uit Dronten staan. AS Roma ging toch liever voor Pastore. Wat een grappenmakers.

Ziyech een contract voor het leven? Wat mij betreft mag het. De eigenwijze Marokkaan die iedereen op de banken kreeg en de mond deed snoeren. Fantastisch!
Mooie analyse. Kan je goed volgen en ben het er grotendeels mee eens. Denk dat de absolite top niet komt vanwege de houding van ziyech en het gevoel dat ze er hun elftal op aan moeten passen.

Want ja, hij creëert heel veel. Maar leidt ook regelmatig balverlies wanneer de ploeg aanvallend staat. Dat zijn risico's.

Hopelijk blijft hij nog wat seizoenen. Want ik zie zo geen opvolger. Misschien over een paar jaar Unuvar. Al blijft dat afwachten.

 

+1/-0

Tsja.. zijn er nog mensen die kritiek hebben op deze topper?

 

+1/-0

Wat een klasse speler. De assist bij de 2-0 op Promes.. is niet normaal. Dat inhouden om weer uit te komen en ook precies op het moment dat Promes zijn loopactie kan maken. Geniaal.

De belangrijkste speler van dit Ajax. Geen twijfel over mogelijk.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 27 november 2019 om 22:22:

Wat een klasse speler. De assist bij de 2-0 op Promes.. is niet normaal. Dat inhouden om weer uit te komen en ook precies op het moment dat Promes zijn loopactie kan maken. Geniaal.

De belangrijkste speler van dit Ajax. Geen twijfel over mogelijk.zeker.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 27 november 2019 om 22:22:

Wat een klasse speler. De assist bij de 2-0 op Promes.. is niet normaal. Dat inhouden om weer uit te komen en ook precies op het moment dat Promes zijn loopactie kan maken. Geniaal.

De belangrijkste speler van dit Ajax. Geen twijfel over mogelijk.Tsja, wat zal ik zeggen?

Het is bij Ajax pas echt gaan lopen nadat Ziyech werd gehaald. Helaas zullen er altijd mensen zijn die maar blijven hameren op balverlies en allerlei shit, terwijl deze jongen al die seizoenen de belangrijkste speler is bij Ajax.

 

+1/-0

Breek dat contract maar al weer open hoor, zou niet eens gestolen zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 27 november 2019 om 22:49:

Breek dat contract maar al weer open hoor, zou niet eens gestolen zijn.Echt he? Dit is een jongen die zijn gevoel volgt. Maak hem nog belangrijker, geef hem desnoods het dubbele van wat hij nu verdient.


Dat er een jongetje het veld op rent naar een Ajacied toe in een CL-wedstrijd. Hoe mooi is dit?

 

+3/-0

Ja met dank aan de dinsdagochtend overleden Hennie Ardesch en Piet Keizer speelt hij in Amsterdam. Maar die credits delen mensen uit dit bedorven milieutje nooit uit. Gelukkig bestaat God, dat is helemaal zeker. Dat jongetje maakte Ziyech wakker, schande van varkentje weer, wat is hands en wat niet, afgekeurd wat een imbeciele beslissing.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

LuigiTentorioABC schreef op 28 november 2019 om 00:11:

Ja met dank aan de dinsdagochtend overleden Hennie Ardesch en Piet Keizer speelt hij in Amsterdam. Maar die credits delen mensen uit dit bedorven milieutje nooit uit. Gelukkig bestaat God, dat is helemaal zeker. Dat jongetje maakte Ziyech wakker, schande van varkentje weer, wat is hands en wat niet, afgekeurd wat een imbeciele beslissing.Doelpunt werd terecht afgekeurd. Nieuwe spelregel is dat als er aanvallend hands wordt gemaakt er altijd gefloten moet worden. Daarom ook de afgekeurde goal van Abraham van Chelsea tegen ons.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 28 november 2019 om 08:47:

open/sluit de onderstaande quote:

LuigiTentorioABC schreef op 28 november 2019 om 00:11:

Ja met dank aan de dinsdagochtend overleden Hennie Ardesch en Piet Keizer speelt hij in Amsterdam. Maar die credits delen mensen uit dit bedorven milieutje nooit uit. Gelukkig bestaat God, dat is helemaal zeker. Dat jongetje maakte Ziyech wakker, schande van varkentje weer, wat is hands en wat niet, afgekeurd wat een imbeciele beslissing.Doelpunt werd terecht afgekeurd. Nieuwe spelregel is dat als er aanvallend hands wordt gemaakt er altijd gefloten moet worden. Daarom ook de afgekeurde goal van Abraham van Chelsea tegen ons.Wat vond je van zijn balverlies?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 28 november 2019 om 08:47:

open/sluit de onderstaande quote:

LuigiTentorioABC schreef op 28 november 2019 om 00:11:

Ja met dank aan de dinsdagochtend overleden Hennie Ardesch en Piet Keizer speelt hij in Amsterdam. Maar die credits delen mensen uit dit bedorven milieutje nooit uit. Gelukkig bestaat God, dat is helemaal zeker. Dat jongetje maakte Ziyech wakker, schande van varkentje weer, wat is hands en wat niet, afgekeurd wat een imbeciele beslissing.Doelpunt werd terecht afgekeurd. Nieuwe spelregel is dat als er aanvallend hands wordt gemaakt er altijd gefloten moet worden. Daarom ook de afgekeurde goal van Abraham van Chelsea tegen ons.Ok, ik moest toch Gianni I. bellen, als dat zo is kun je de FIFA opdoeken als een sadistisch bolwerk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

LuigiTentorioABC schreef op 28 november 2019 om 09:51:

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 28 november 2019 om 08:47:

open/sluit de onderstaande quote:

LuigiTentorioABC schreef op 28 november 2019 om 00:11:

Ja met dank aan de dinsdagochtend overleden Hennie Ardesch en Piet Keizer speelt hij in Amsterdam. Maar die credits delen mensen uit dit bedorven milieutje nooit uit. Gelukkig bestaat God, dat is helemaal zeker. Dat jongetje maakte Ziyech wakker, schande van varkentje weer, wat is hands en wat niet, afgekeurd wat een imbeciele beslissing.Doelpunt werd terecht afgekeurd. Nieuwe spelregel is dat als er aanvallend hands wordt gemaakt er altijd gefloten moet worden. Daarom ook de afgekeurde goal van Abraham van Chelsea tegen ons.Ok, ik moest toch Gianni I. bellen, als dat zo is kun je de FIFA opdoeken als een sadistisch bolwerk.Want regels moeten er A niet zijn en B niet worden gehandhaafd?
Bel jij lekker met Gianni :)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

s0lidus schreef op 27 november 2019 om 22:57:

(...) Maak hem nog belangrijker, geef hem desnoods het dubbele van wat hij nu verdient.Daar komt er nog een voor in aanmerking: Onana!

En bij anderen geldt ook de afweging: tientallen miljoenen uitgeven voor gelijkwaardige vervangers of veel minder miljoenen uitgeven om deze spelers te behouden.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 14 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Ajax Forum » Spelers » Hakim Ziyech