Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Spelers » Hakim Ziyech

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Buiten of Eriksen een goed schot heeft of niet, hij is groot voor het servet, maar te klein voor het tafellaken. Het is allemaal net niet goed genoeg voor de absolute top. Daarom durft geen enkele topclub het aan denk ik. Een beetje als Ziyech, is ook geen absolute top maar kan het bij de subtop misschien wel halen.

 

+1

Hij was al mager maar lijkt nog dunner te zijn teruggekomen van de vakantie.

 

+1

Daar zette hij V.d. Beek toch briljant vrij voor de keeper.

 

+1

Hij is onmisbaar voor het huidige team. Natuurlijk kun je wijzen naar het balverlies. Bijvoorbeeld de omschakeling in de eerste helft waar hij de bal verloor. Klopt helemaal. Alleen wat staat er allemaal tegenover? Als je even beseft bij hoeveel aanvallende momenten hij betrokken is geweest vanavond... het is gewoon echt niet normaal. Zoveel gevaarlijke ballen gegeven. Spelers 1 op 1 gezet met de keeper. Fantastische voorzetten gegeven, pogingen op doel waar de keeper meermaals moest optreden. En dan ook regelmatig de bal afgepakt van de tegenstander.

Zelfs bij die eerste penalty. Dat schot op doel van Ziyech was gewoon goed. De keeper pakt hem knap en daarna krijgt Neres een dikke duw in de rug. Echt bij alles betrokken. Van de anderen heb ik nauwelijks iets gezien (waar Ziyech niet bij betrokken was). Laat dat eens op je inwerken.

 

+1

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Ajax Forum » Spelers » Hakim Ziyech