Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Shirts

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

De hang naar vroeger kan niet samengaan met het praatje van de hoofddirecteur dat ze alles doen om financieel begrotingswijs het gat te dichten met de grote clubs. Daarnaast praten de heren over de BENEliga, wat niks oplost in bovenstaande verhaal. Ik zou ook wel een fusiecompetitie willen, maar dan niet zonder Franse en Portugese deelneming. Want zonder die heb je in de historische som nog lang geen Duits, Engels, Italiaans of Spaanse proportie en gaat de bedrijfsleventoeloop niet toenemen in dezelfde omvang. En kan Ajax nooit terug naar de origine, zonder een kledingbedrijf dat alle ontwerpbeginselen terzijde legt en gewoon zelf een outfit ontwerpt voor eigen herkenbaarheid.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

LuigiTentorioABC schreef op 12 februari 2020 om 16:47:

(...)

En kan Ajax nooit terug naar de origine, zonder een kledingbedrijf dat alle ontwerpbeginselen terzijde legt en gewoon zelf een outfit ontwerpt voor eigen herkenbaarheid.Er zijn allerlei ontwerpen te bedenken van een Ajaxtenue met daarin de primaire Ajaxkenmerken:
een wit shirt met een verticale doorlopende rode baan, witte broek en witte kousen met een rode bies.

Zonder die afzichtelijke PSV-symboliek op de schouders of in de zijkanten.

 

+1/-0

Volgens FootyHeadlines, doorgaans een zeer betrouwbare bron, krijgen we volgend seizoen naast het lichtblauwe uitshirt, een zwart derde shirt.

https://www.footyheadlines.com/2020/03/ajax-20-21-third-kit.htmllink

 

+1/-0

Ter ere van Sjaak.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Shirts