Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Gouden Wissel Podcast

Deze sticky topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Beste Ajacieden,

Wij zijn erg verheugd met de terugkeer van het forum en het zien van allemaal vertrouwde gezichten. Met de herstart van Ajax Supporters lijkt het ons een mooi moment om een eigen podcast te lanceren.

Gouden Wissel is een podcast dat zijn debuut maakte in het befaamde "Europa League seizoen". In elke aflevering komen 20 á 30 minuten lang allerlei Ajax onderwerpen aan bod. Zo wisselen we wedstrijdanalyses, transferzaken en nieuws af met thema-uitzendingen. Denk hierbij aan oud-spelers van de club, Ajaxshirts door de jaren heen, De Klassieker en stadions waar legendarische duels zijn afgewerkt. Op deze manier proberen we ons te onderscheiden van andere podcasts.

Op dit moment hebben we een bescheiden redactie bestaande uit een aantal leden van het forum. Voor versterking van het panel zijn we altijd op zoek naar fans die graag willen meedenken en eventueel participeren aan de opnames. Deze afleveringen worden geplaatst op de voorpagina van Ajax Supporters vanuit een non-profit oogmerk. Deelname is uiteraard geheel vrijblijvend!

Lijkt het je leuk om met medesupporters over Ajax te praten en in een professionele podcast te zitten, laat het ons dan weten op deze plek! Hier kun je ook terecht om feedback en suggesties te plaatsen voor afleveringen. Wij kijken uit naar wederom een seizoen vol schitterend voetbal en boeiende momenten.

Het Gouden Wissel Team

forumillustratie

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 22 oktober 2019, 15:02:24.

 

+2/-0

Leuk man(nen) en dame(s)! Ben benieuwd!

 

+1/-0

Deze reactie is verwijderd door de originele poster.

Off topic...

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 20 maart 2020, 18:47:51 door een mod.

 

+1/-0

In het kader van Ajax 120e verjaardag heb ik een compilatie gemaakt. Het had eenvoudig tien minuten kunnen duren als ik niet een hoop materiaal eruit had geknipt vanwege de lengte!


https://ajax.supporters.nl/nieuws/artikel/48569/Gouden-Wissel-Podcast-Ajax-120-Jaar---Compilatie

 

+1/-0

Complimenten daarvoor, al had ik graag die van tien minuten willen horen

 

+1/-0

Hulde Jeroen, groeten ook aan Jan (Zlajan) Verdonk! Hoop jullie meer actief ook te zien menig onderwerp op dit forum.

 

+1/-0

De reguliere uitzendingen zijn van een wekelijks format naar maandelijks gegaan ivm tijdgebrek. We werken met een erg klein team en zouden graag langere afleveringen maken maar de respons is niet erg groot.

De inactiviteit van ruim anderhalf jaar heeft over de gehele linie flink ingehakt op dit forum merk ik.

 

+1/-0

@ Jan Verdonk & Goudenwisselajaxpodcast , Hoe kijken jullie naar de schreeuw van de aanhang van Ajax Capetown om duidelijkheid van Edwin van der Sar? Hoe handelt (zover jullie zicht reikt) Edje? Wat heeft Capetown daaraan? Wat hebben ook verscheidene belangengroepen buiten Europa hieraan?

 

+1/-0

Wie wil mijn kaartje van morgen tegen RKC ruilen voor een kaartje tegen Vitesse volgende week? Vak 418. Wilko.visser@valueblue.nl

 

+1/-0

Deze sticky topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Gouden Wissel Podcast