Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Gouden Wissel Podcast

Deze sticky topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Beste Ajacieden,

Wij zijn erg verheugd met de terugkeer van het forum en het zien van allemaal vertrouwde gezichten. Met de herstart van Ajax Supporters lijkt het ons een mooi moment om een eigen podcast te lanceren.

Gouden Wissel is een podcast dat zijn debuut maakte in het befaamde "Europa League seizoen". In elke aflevering komen 20 á 30 minuten lang allerlei Ajax onderwerpen aan bod. Zo wisselen we wedstrijdanalyses, transferzaken en nieuws af met thema-uitzendingen. Denk hierbij aan oud-spelers van de club, Ajaxshirts door de jaren heen, De Klassieker en stadions waar legendarische duels zijn afgewerkt. Op deze manier proberen we ons te onderscheiden van andere podcasts.

Op dit moment hebben we een bescheiden redactie bestaande uit een aantal leden van het forum. Voor versterking van het panel zijn we altijd op zoek naar fans die graag willen meedenken en eventueel participeren aan de opnames. Deze afleveringen worden geplaatst op de voorpagina van Ajax Supporters vanuit een non-profit oogmerk. Deelname is uiteraard geheel vrijblijvend!

Lijkt het je leuk om met medesupporters over Ajax te praten en in een professionele podcast te zitten, laat het ons dan weten op deze plek! Hier kun je ook terecht om feedback en suggesties te plaatsen voor afleveringen. Wij kijken uit naar wederom een seizoen vol schitterend voetbal en boeiende momenten.

Het Gouden Wissel Team

Boudstyle
Daniëlla
D-Tagz
Jeroen
Meersche Helden
Robery
State Scarlet
Suavimani
Zlajan

forumillustratie

 

+2

Leuk man(nen) en dame(s)! Ben benieuwd!

 

+1

Deze sticky topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Gouden Wissel Podcast