Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Historie » Broertjes de Boer

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 25 juli 2020 om 22:29:

open/sluit de onderstaande quote:

Drie Kruizen 2.0 schreef op 25 juli 2020 om 20:13:Vanaf minuut vijf probeert Frank uit te leggen waarom hij geen druk (meer) zette als trainer van Ajax. Ik ben dit nooit vergeten, dit legde perfect weer waarom Frank toen al niet meer geschikt was als trainer van Ajax, en ook absoluut niet terug mag komen.

Eerste (ander)half jaar was Frank júíst van het durven voetballen, vroeg druk zetten, daarom was ik zo blij met hem. Vooral na dat tweede kampioenschap is er echt iets drastisch veranderd bij hem, waarna we vier jaar lang (!!!) naar absoluut zaadvoetbal hebben zitten kijken. Met ZIJN aankopen.In de 28e minuut zegt anderzijds Adriaanse ook iets kenmerkends voor die periode. Adriaanse vind het knap dat De Boer met zijn zwakke selectie er toch nog zoveel uit weet te halen.Met "zoveel" refereer je puur naar vier kampioenschappen? Ben jij het daarmee eens? De Boer haalde nooit meer dan 76 punten, een aantal waarmee sinds 2008 alleen het Ajax van De Boer een titel mee binnen wist te slepen. Normaal gesproken speel met dit aantal niet mee om het kampioenschap.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Drie Kruizen 2.0 schreef op 26 juli 2020 om 16:21:

Met "zoveel" refereer je puur naar vier kampioenschappen? (...)Nee, Adriaanse had het duidelijk over het laatste seizoen. Want daarin, en op dat moment, was het voetbal niet om aan te zien. Daar lag ook het accent op in die uitzending.

 

+1/-0

Ajax - psv 5-0

Wat een prachtige voetballers op het veld:

Litmanen, r. De Boer, M. Laudrup, arveladze, r. Witschge.....

Een heel goed psv werd weggespeeld.

https://youtu.be/rmtRwMws7WYlink

 

+1/-1

Ben wel even benieuwd waarom mij post over Michael Laudrup is weggehaald.....

:\(

Moderators?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Ajax Forum » Historie » Broertjes de Boer