Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Historie » David Neres

Deze normale topic is open en bestaat uit 21 pagina's: 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21

Hij brengt gewoon veel te weinig tegen een gesloten verdediging. Zelfs geen actie proberen.. helemaal niks. Allemaal op veilig spelen en het liefste naar binnen. Ik begrijp dat het heel druk is daar voorin, maar er waren minstens 2 momenten waarbij hij veel ruimte had in de 1 op 1. En toch ging hij niet met snelheid op zijn man af en bijvoorbeeld buitenom. Waarom begrijpt hij niet dat hij ook buitenom kan om vervolgens weer met links uit te komen. Het is zo voorspelbaar allemaal.

De loopacties die hij in het verleden nog wel eens deed in de diepte zien we ook niet. Dan heb je dus 0,0 diepte met Huntelaar, Tadic en Neres. Als het dan centraal zo druk is en het combineren voorin lukt allemaal net niet blijft er heel weinig gevaar over.

 

+1/-1

Denk dat het ook wel deels tactiek is van Ten Hag. Hij moet vooral naar binnen komen zodat Dest er overheen gaat. Had de eerste 30 min ook wel het idee dat die 2 elkaar goed kunnen vinden. Maar aanvallend is het vooralsnog te weinig van Neres vanavond ja.

 

+1/-1

In de tweede helft wederom dramatisch. Kreeg zelfs een grote kans om vrij te schieten. Vervolgens duurde het te lang.. probeerde hij weer te dribbelen en kwam er niks uit. Hopeloos. 50 miljoen voor hem? Lachwekkend.

 

+1/-1

Was de slechtste in een hele matige aanval. Heb het elders eerder gezegd, ze hadden hem moeten verkopen (als er inderdaad interesse was). Na vorig seizoen was hij erg gewild. IJzer smeden als het heet is.

 

+1/-0

Promes brengt meer dan Neres dit seizoen. Is gewoon de realiteit. Neres laat te weinig zien. Hij is nog steeds bruikbaar maar ik zou raar opkijken als ze nog steeds 50 miljoen kunnen krijgen voor hem.

 

+1/-1

Hij is op zich altijd al wel wisselvallig geweest. Niet een speler die je per se de hele wedstrijd ziet. Deels komt dat doordat hij vaak op links heeft moeten spelen. Op rechts is hij beduidend beter. Hij wordt soms als de man van de loopacties afgeschilderd, maar ik vind hem juist in de combinaties en kleine ruimtes nog veel beter. Vanaf rechts zal hij meer goals brengen denk ik. Jammer ook wel voor hem dat het vaak of hij of Ziyech op rechts is. Hij is juist op zijn best met Ziyech in zijn buurt.

Verder maak ik me eigenlijk nog helemaal geen zorgen over transfersommen of wat dan ook. Zijn spel laat vooral zien dat hij nog niet klaar is voor een volgende stap in zijn carrière. Als Ten Hag goed blijft rouleren zal hij nog genoeg spelen. Als je Europese ambities hebt heb je meerdere goede aanvallers nodig.

 

+2/-0

Kind van de rekening lijkt het wel voor de flank posities, via invalbeurten zal hij zijn plek weer moeten afdwingen

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

spelbos schreef op 09 oktober 2019 om 10:12:

Kind van de rekening lijkt het wel voor de flank posities, via invalbeurten zal hij zijn plek weer moeten afdwingenNou ja 'kind van de rekening': hij speelt ook wel echt matig dit seizoen.

 

+1/-1

En dan nog heeft hij wel zijn waarde hoor.

 

+2/-0

Wat is er met deze jongen aan de hand?

 

+1/-1

Joh die gast staat er dalijk gewoon weer.
Mist gewoon wedstrijd ritme.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Quido schreef op 19 oktober 2019 om 22:59:

Wat is er met deze jongen aan de hand?Wordt verneukt door Ten Hag.

 

+3/-0

Vind het niet echt handig hoe weinig hij speelt tegenwoordig. Hij is dan wel niet goed aan het seizoen begonnen, in het verleden heeft hij zich genoeg bewezen om wat meer het voordeel van de twijfel te krijgen. Hoe kan hij in godsnaam weer op niveau komen als hij zo weinig minuten maakt?

 

+5/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 20 oktober 2019 om 10:43:

Vind het niet echt handig hoe weinig hij speelt tegenwoordig. Hij is dan wel niet goed aan het seizoen begonnen, in het verleden heeft hij zich genoeg bewezen om wat meer het voordeel van de twijfel te krijgen. Hoe kan hij in godsnaam weer op niveau komen als hij zo weinig minuten maakt?Inderdaag, kwestie van vertrouwen. Zelfde gebeurde met Dolberg. Spelers die in een "dip" komen het vertrouwen geven is niet het sterkste punt van Ten Hag die het overigens over het algemeen goed doet.

 

+2/-0

Eindelijk weer in de basis, en meteen een sterke wedstrijd. Had ik eigenlijk ook niet verwacht. Als je hem gewoon opstelt en ook vaker op rechts dan zal hij genoeg laten zien. Hij is gewoon een goede voetballer. Ook wel prettig dat hij wat meer vastigheid brengt. Hij is gewoon erg balvast en verliest nooit het overzicht. Dan kan je ook doorvoetballen als ploeg.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 27 oktober 2019 om 21:45:

Eindelijk weer in de basis, en meteen een sterke wedstrijd. (...)De tegenstander was Feijenoord ... :denk

 

+1/-3

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 27 oktober 2019 om 22:12:

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 27 oktober 2019 om 21:45:

Eindelijk weer in de basis, en meteen een sterke wedstrijd. (...)De tegenstander was Feijenoord ... :denkJa, dat is altijd lastig hè? Als je slecht speelt tegen pakweg RKC dan ben je een dramatische speler en als je goed speelt tegen pakweg Feyenoord dan is het 'maar' Feyenoord. Zo kun je mooi de speler altijd blijven afzeiken.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Van de film schreef op 28 oktober 2019 om 07:54:

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 27 oktober 2019 om 22:12:

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 27 oktober 2019 om 21:45:

Eindelijk weer in de basis, en meteen een sterke wedstrijd. (...)De tegenstander was Feijenoord ... :denkJa, dat is altijd lastig hè? Als je slecht speelt tegen pakweg RKC dan ben je een dramatische speler en als je goed speelt tegen pakweg Feyenoord dan is het 'maar' Feyenoord. Zo kun je mooi de speler altijd blijven afzeiken.Precies dit! Stond trouwens tegenover Haps die nog een redelijk niveau haalde. Dus erg makkelijk zo'n opmerking.

 

+3/-0

Hij maakte een wonderschone goal, er zat gelijk weer meer diepgang in het spel.

 

+3/-0

Hij heeft dat dartele weer terug, weer 2 doelpunten erbij.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 21 pagina's: 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21

Ajax Forum » Historie » David Neres