Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Historie » Razvan Marin

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Hij is in een principe een overbetaalde aankoop in de categorie Duarte. Het is jammer om te zeggen maar ik vond Gudelj zelfs beter.

 

+1/-1

Ik ben tot dusverre ook nog niet onder de indruk van Marin. Hij lijkt soms wat angstig om naar voren te spelen. Ook ziet hij er oncomfortabel uit aan de bal, alsof hij hem zo snel mogelijk kwijt wil. Dit komt zijn spel niet ten goede. Zijn goede traptechniek is wel al een aantal keer te zien geweest, het lijkt me dan ook wachten op zijn eerste goal uit een afstandsschot of vrije trap. Hem nu al betitelen als miskoop is natuurlijk te vroeg. Misschien moet hij nog wat wennen of moeten de zenuwen er nog even uit. Eerst maar eens een paar maanden afwachten voordat we hem veroordelen tot "miskoop".

 

+2/-0

Nou ik had toch gehoopt dat hij beter zou zijn dan Schone. Lijkt vooralsnog niet het geval te zijn. Veel tijd nodig aan de bal, matige passing, weinig duelkracht. Het is niet toevallig dat zowel Biseswar als Bazoer vrij konden inschieten!!!

Zorgwekkend.

 

+1/-0

Als Schone gebleven was had hij nu vrij snel weer zijn plek in de basis terug gehad

 

+1/-0

Marin gaat een hele goede speler voor Ajax worden. Daar steek ik m'n hand voor in het vuur. Hij heeft duidelijk wat aanpassingsproblemen op het moment, maar niet iedereen is natuurlijk een Sanchez of Martinez. Die stonden er vanaf de eerste wedstrijd. Marin heeft wat meer tijd nodig. Het is ook een hele introverte, zelfs verlegen jongen. Hij moet even uit z'n schulp kruipen, dominanter durven te zijn en dan komt het helemaal goed voorspel ik.

 

+2/-0

Onze eigen kleine mini-Gerrard. Qua motoriek, loopje, techniek, passing en alles lijkt hij spreken op de held van Liverpool. Helaas ontbreekt letterlijk alle kwaliteit van Gerrard, hard straks in passen is niet mogelijk, snel tikken is niet mogelijk, goede verdedigende acties zijn onmogelijk en zijn schot? Tsja, zijn schot. Het is slechts een karikatuur van een wereldspeler van weleer. Onze eigen, kleine, mini-Gerrard.

 

+2/-2

open/sluit de onderstaande quote:

Cacciatore schreef op 17 augustus 2019 om 11:32:

Onze eigen kleine mini-Gerrard. Qua motoriek, loopje, techniek, passing en alles lijkt hij spreken op de held van Liverpool. Helaas ontbreekt letterlijk alle kwaliteit van Gerrard, hard straks in passen is niet mogelijk, snel tikken is niet mogelijk, goede verdedigende acties zijn onmogelijk en zijn schot? Tsja, zijn schot. Het is slechts een karikatuur van een wereldspeler van weleer. Onze eigen, kleine, mini-Gerrard.Dit allemaal liet Marin vandaag plots wél duidelijk zien. Hij leek eindelijk een beetje zijn draai te hebben gevonden in het gewenste spel: korte combinaties, strakke inspeelpass en ook verdedigend nuttig. Alleen nog geen effectief schot, al werd er wel een of twee gekraakt die potentie hadden.

 

+2/-0

Mja, ik vind hem nog steeds erg onzeker ogen. Of kan gewoon niet beter? Bij de tegentreffer laat ie zich ook nog eens erg gemakkelijk uitkappen. Ik vraag me af of hij wel geschikt is voor zijn huidige positie in het veld.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Rafael23 schreef op 17 augustus 2019 om 22:22:

Mja, ik vind hem nog steeds erg onzeker ogen. Of kan gewoon niet beter? Bij de tegentreffer laat ie zich ook nog eens erg gemakkelijk uitkappen. Ik vraag me af of hij wel geschikt is voor zijn huidige positie in het veld.Je staat met bijna een heel elftal op het veld aan spelers die vorig jaar de halve finale van de CL gehaald hebben en dan wordt van jou verwacht dat jij daar even in mee gaat doen en ook nog even er voor zorgt dat één van de beste middenvelders ter wereld niet teveel wordt gemist. En dan heb je ook nog eens zijn maatje niet achter je staan, één van de beste verdedigers ter wereld, die de zeldzame tegenstanders die je met bal voorbij glippen met zijn impostante lijft bestormt en de bal kinderlijk eenvoudig van hen afpakt.

Ik zou er ook onzeker van worden :I

 

+2/-0

Ik vond hem gisteren de beste wedstrijd tot nu toe spelen. Bij het tegendoelpunt zag hij er niet goed uit, maar voor de rest alleszins acceptabel.

 

+2/-0

Ik vind hem helemaal niet zo slecht spelen als velen hier. Is meestal goed aanspeelbaar, pakt veel ballen op het middenveld op en lijkt een heel behoorlijk loopvermogen te hebben. Als hij zijn draai gevonden heeft zie ik hem wel van waarde zijn. Ben er alleen nog niet over uit wat z'n beste positie is. Ik zou eigenlijk weleens een middenveld met Ziyech - Marin - van de Beek willen zien, met Marin als 6.

 

+2/-1

Twas een stuk beter ja. Hopelijk houdt hij de stijgende lijn vast.

 

+1/-0

Wat een gekloot met deze speler zeg. Te veel tijd nodig aan de bal. Loopt zich vast. Dramatische passing af en toe en verdedigend helemaal slecht. Doe maar snel Alvarez erin voordat hij rood pakt.

 

+1/-1

Niet voor het eerst is deze speler mijn grootste irritatie in dit Ajax. Helaas is het middenveld niet echt breed bezet

 

+1/-1

Ik mag het van sommigen niet zeggen, maar wat is hij slecht. Het ergste is dat de anderen hem achterna gaan wat betreft niveau. Armoedig.

 

+1/-1

Ik ben nog steeds niet onder de indruk. Toch wil ik graag zien wat hij wél kan in een team dat lekker loopt, voordat ik hem volledig afschrijf. Ben bang voor hem dat hij niet heel veel kansen meer gaat krijgen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Calavaro schreef op 20 augustus 2019 om 23:19:

Ik ben nog steeds niet onder de indruk. Toch wil ik graag zien wat hij wél kan in een team dat lekker loopt, voordat ik hem volledig afschrijf. Ben bang voor hem dat hij niet heel veel kansen meer gaat krijgen.Wat is het alternatief?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 20 augustus 2019 om 23:23:

open/sluit de onderstaande quote:

Calavaro schreef op 20 augustus 2019 om 23:19:

Ik ben nog steeds niet onder de indruk. Toch wil ik graag zien wat hij wél kan in een team dat lekker loopt, voordat ik hem volledig afschrijf. Ben bang voor hem dat hij niet heel veel kansen meer gaat krijgen.Wat is het alternatief?Eiting, Ekkelenkamp meer niet

 

+1/-0

Gister was armoedig. Het helpt ook niet dat TH spelers in een systeem probeert te forceren ipv het systeem aan te passen aan de spelers.

 

+3/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Ajax Forum » Historie » Razvan Marin