Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Historie » Hakim Ziyech

Deze normale topic is open en bestaat uit 17 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 14 15 16 17

Lekkere wedstrijd woensdag. Hij brengt altijd zoveel energie in de ploeg. Vond hem ditmaal ook veel minder balverlies lijden naar mijn gevoel. Normaal is dat toch een zwak punt van hem vind ik. Als je hem als een middenvelder ziet tenminste.

 

+1/-0

Was weer belangrijk vanmiddag. Valt me ook op dat z'n vrije trappen steeds beter lijken te worden.

 

+2/-0

Prima wedstrijd. Vind zijn opmerking dat de competitie geen uitdaging meer is heel onverstandig. Zoiets gaat tegen je werken. Gemakzucht ligt op de loer. Moet alles aan gedaan worden dat te voorkomen. Dat zag je het begin van de wedstrijd ook, heel slap en ongemotiveerd. Van allemaal. Tegen een goede ploeg kan dat funest zijn.
Waarom niet van begin af gas geven? Sta je snel voor en kan je de bal laten rondgaan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 01 september 2019 om 19:37:

Prima wedstrijd. Vind zijn opmerking dat de competitie geen uitdaging meer is heel onverstandig. Zoiets gaat tegen je werken. Gemakzucht ligt op de loer. Moet alles aan gedaan worden dat te voorkomen. Dat zag je het begin van de wedstrijd ook, heel slap en ongemotiveerd. Van allemaal. Tegen een goede ploeg kan dat funest zijn.
Waarom niet van begin af gas geven? Sta je snel voor en kan je de bal laten rondgaan.Wel mee eens dat het niet zo'n handige uitspraak is, maar dat komt vooral door die ontzettend vervelende interviewer (Greuter?). Die wil echt heel graag zijn eigen punt maken door Ziyech zes keer hetzelfde te vragen tot ie dit antwoord kreeg.

 

+3/-0

Ik snap zijn opmerking wel dat hij de eredivisie ontgroeit is, het gaat hem allemaal vrij makkelijk af, natuurlijk lukt niet alles en gaat er nog genoeg fout maar dat heeft denk ik met motivatie te maken.
Hij is wel 1 van de weinige die de lange bal durft te geven, meestal op je stropdas ook nog.
Zonder hem zal er weinig spectaculairs gebeuren in het veld

 

+2/-0

Ziyech is gewoon een zegen voor ons. Ben zo verdomd blij dat deze jongen ooit gehaald is en nu nog steeds bij ons speelt.

 

+4/-0

Het is gewoon toveren wat hij af en toe doet...

 

+2/-0

Wat een klasbak. Mooi dat hij zich niet heeft laten verleiden om naar een subtopper te gaan in het buitenland. Ook een voorbeeld dat het opschroeven van de salarissen een goede zaak is om dit soort spelers te behouden.

 

+1/-0

Heel blij met Ziyech, vooral met de durf, onvoorspelbaarheid en energie die hij brengt, maar in Nederlandse toppers stelt hij altijd een beetje teleur. Hij is nu 26 jaar en moet zijn eerste echt goede wedstrijd tegen PSV of Feyenoord nog spelen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 23 september 2019 om 21:48:

Heel blij met Ziyech, vooral met de durf, onvoorspelbaarheid en energie die hij brengt, maar in Nederlandse toppers stelt hij altijd een beetje teleur. Hij is nu 26 jaar en moet zijn eerste echt goede wedstrijd tegen PSV of Feyenoord nog spelen.Hakim is een absolute held, een klasbak. Laten we dat voorop stellen. Hij wordt dan ook door velen op een voetstuk gezet als zou hij de belangrijkste speler van Ajax zijn. Daar ben ik het dus mee oneens. Waarom?

Nou ja, zoals hierboven ook wordt geschreven zie je hem nooit als de reis naar Eindhoven of Rotterdam gaat.
En wat me ook opvalt: hij heeft nog geen enkele keer in de slotfase van een wedstrijd een belangrijke goal gemaakt. Met zijn klasse moet hij toch Ajax af en toe er doorheen slepen als we in de 85e minuut nog 1-1 staan in de Eredivisie?
Dat gebeurde echter nog nooit.

Maar goed. Het positieve blijft overheersen, daarvoor brengt hij ons teveel mooie dingen. En meestal is hij constant betrokken bij zowat alle kansen die Ajax zich weet te scheppen. Zonder hem doen we dat betreft een flink jasje uit, laat dat duidelijk zijn. Overigens begon hij zondag in de eerste minuten nog wel okay maar daarna werd het snel minder. Leek ook niet helemal fit.

 

+1/-0

Tadic is voor mij de belangrijkste speler. Hij is technisch vaardiger, meer teamspeler en hij maakt minder verkeerde keuzes. Ook uiteindelijk bij nog meer goals betrokken dan Ziyech, ook al komt dat ook doordat hij de strafschoppen mag nemen.

Ik heb wel gigantisch respect voor Ziyech, want hij is echt de motor van de ploeg, en de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt is enorm indrukwekkend. In zijn jaren bij Ajax is hij getransformeerd van voornamelijk een spelmaker die voorin bleef hangen in een vrije rol naar een moderne speler die zoveel meer is. Hij blijft maar meters maken en is de aanjager van de ploeg.

Hij heeft de voorspelbaarheid van de laatste jaren onder De Boer doorbroken en sterk bijgedragen aan een meer weerbare en aantrekkelijk spelende ploeg. In de jaren na het vertrek van Eriksen heeft Ajax zo'n creatieve speler echt gemist. Neres en nu ook Promes spelen beduidend beter met Ziyech bij hen in de buurt. Het enige wat er echt aan schort is wat meer echte vastigheid in zijn spel. Wat dat betreft is hij meer een halve buitenspeler dan een echte middenvelder. Zit hij niet in de wedstrijd dan speelt Ajax al snel rommelige wedstrijden.

 

+2/-0

Ziyech was gewoon niet 100% fit en speelt vandaag ook niet tegen Fortuna, hij krijgt rust, dus in principe valt alles wel te verklaren.

 

+1/-0

Hopelijk kan hij tegen Valencia weer ouderwets vlammen,de CL moet zijn podium worden om te shinen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

spelbos schreef op 02 oktober 2019 om 12:04:

Hopelijk kan hij tegen Valencia weer ouderwets vlammen,de CL moet zijn podium worden om te shinen.Ik verwacht vanavond ook veel van hem. Mestalla....wie wil daar nu niet goed spelen? Het is ook nog eens ideaal voetbalweer daar. Heerlijk.

 

+1/-0

Wat een goal zeg. Geweldig!

 

+1/-0

Dat doelpunt was zo'n schot waarvan we er te vaak een huizenhoog over zien gaan. Mooi moment om Cillessen met z'n neus op de feiten te drukken. Dat stiftje van VD Beek had er ook een mogen zijn..

 

+1/-0

Ziyech loopt weer lekker te ballen. Jammer dat hij niet scherp is in het afmaken, maar aanvallend gaat zo een beetje alles via hem.

 

+1/-0

Zyech liep zich ook druk te maken over zoveel onkunde om hem heen.

 

+2/-0

Geweldige eerste helft. Lekkere assist ook. Al verdient Van de Beek ook kudos voor zijn loopactie.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 06 oktober 2019 om 22:03:

Geweldige eerste helft. Lekkere assist ook. Al verdient Van de Beek ook kudos voor zijn loopactie.Zonder hem krijg je het gewoon ontzettend lastig bij die mafkezen in Den Haag. Tadic zat namelijk totaal niet in de wedstrijd en Promes had ook een off-day. Hakim nam het voortouw voor de pauze. En dat was maar goed ook. Na de rust was hij ook onzichtbaar, dat wel. Toch weer een mooi assistje op Neres.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 17 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 14 15 16 17

Ajax Forum » Historie » Hakim Ziyech