Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Columns » [Steerpike] Qatar

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

open/sluit de onderstaande quote:

Qatar


'Zijn ze nou helemaal gek geworden met die protesten? Wat is er nou tegen een wedstrijd in Qatar, wat kan je daartegen verzinnen? We gaan alleen maar een stadion testen. We gaan helemaal niets politieks doen. Sport en politiek, dat zijn twee verschillende dingen. Dat zegt Erika Terpstra ook altijd en die kan het weten. Die Olympische Spelen in China waren toch prachtig? Ok, wat er toen op dat plein in Peking is gebeurd, dat was niet best. Maar het is sport hé, geen politiek. De Olympische Spelen van 1936? Daar was ik helemaal niet bij, joh. Toen was ik min zoveel. MÚnchen, jarten zeventig? Toen kon ik net lopen, denk jij dat ik dan met mijn bakkes voor de tv zat?

Het is heel simpel. We krijgen waarschijnlijk wat geld om dat stadion te testen. Dat hebben we hard nodig, want als Ten Hag naar Bayern gaat moeten wij een nieuwe trainer halen. Uit het buitenland, ja. Denk jij dat Heitinga er dan klaar voor is? Ik weet het niet. Hoe dan ook, Overmars en Sar hebben groot gelijk dat ze hun poot stijf houden en naar Qatar blijven gaan. Ethiek en moraal? Daar gaat de schoorsteen niet van branden, jongen. Je moet keuzes maken in het leven. Kijk maar naar dat milieugedoe. Als hier de boel onderloopt heb ik allang een tuintje op mijn buik dus wat kan mij die stikstof schelen?

Het vrouwenteam sturen? Naar Qatar? Ben je wel goed bij je harses? Daar zijn die meisjes niet klaar voor. Het mag volgens mij ook geneens niet, daar. Nee, we sturen gewoon het eerste en gaan daar winnen en hopelijk verkopen we daar wat meer shirtjes. Goed voor de club, goed voor de spelers om wat ritme op te doen en goed voor ons. Ik ben nog nooit in die contreien geweest. Hoe bedoel je, ik mag mijn Israëlische vlag niet meenemen?'

 

+1/-0

Tja ...

Post hier een lijst met "onderwerpen van hypocrisie van de Nederlander" en ik verwacht dat de server vast loopt!

 

+1/-0

Je een na laatste zin zegt genoeg. Zoveel geschreeuw in de media terwijl mensen nog nooit in Qatar geweest zijn. Om maar in Trump zijn woorden te spreken, een hoop fake news!
Ik zie totaal niet in waarom je in Qatar geen trainingskamp zou kunnen houden.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Columns » [Steerpike] Qatar