Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Binnenlandse competities » PSV

Deze normale topic is open en bestaat uit 65 pagina's: 1 2 3 4 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 61 62 63 64 65

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 05 augustus 2022 om 22:09:

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 05 augustus 2022 om 18:59:

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 05 augustus 2022 om 15:36:

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 05 augustus 2022 om 15:03:

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 05 augustus 2022 om 13:56:

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 05 augustus 2022 om 13:16:

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 05 augustus 2022 om 11:43:

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 05 augustus 2022 om 10:01:

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 04 augustus 2022 om 23:54:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 04 augustus 2022 om 20:05:

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 04 augustus 2022 om 19:11:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 04 augustus 2022 om 17:17:

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 04 augustus 2022 om 15:25:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 04 augustus 2022 om 14:33:

Trouwens nu ik zit te denken waarom staan thriatlon en ultra lopen er niet bij :)Omdat ze dit lijstje blind hebben overgenomen van andere sites zonder zelf onderzoek te doen.


Wat T-bag ook al aanhaalt het is wat mensen willen zien. Sommigen vinden MMA echt top, ik vond het oude K1 top. Ook over uithouden gesproken,dat was een grote ronde op 1 avond. De winnaar versloeg er 3 bij de finals. Glory is daar een slap aftreksel van geworden.

Maar helemaal eens met je.Ik was ook een groot fan van K1. Ik ken Remy Bonjasky persoonlijk. Hele aardige vent, maar in de ring was hij een beest.


Ik heb 1x Ernesto Hoost ontmoet, ook een aardige vent. Ken hem btw niet persoonlijk.Tja van PSV naar K1. Het lijkt ook allemaal zo op elkaar. ;B

Maar goed, K1 was een mooie tijd. Jammer dat het niet meer word georganiseerd vanuit TokyoOch ja in elk topic dwalen we wel eens af bij gebrek aan opwindend nieuws. In dit geval PSV. Deze club kun je in ieder geval niet vergelijken met een K1 vechter. Ze zouden gelijk knock-out buiten de ring liggen.Precies en waarom ook niet. Er zijn duizenden onderwerpen boeiender dan het nog over PSV te hebben :B

K1 is er zo'n eentje. B) Glory kickboksen is er volgens mij destijds voor teruggekomen maar vind ik persoonlijk minder uitstraling hebben dan K1. Waar ik helemaal niks mee heb is MMA Bellator. Meestal duurt het een paar minuten en dan zap ik door. Vind het vermoeiend om naar te kijken.

Vroeger huurde ik videobanden van Peter Aerts. Hij had toen zo'n periode dat hij vaak zijn rechter handschoen voor het gezicht van de tegenstander plaatste waarna direct dat rechterbeen met een zwaai er overheen kwam vol op het gezicht. De laatste jaren zag je Aerts dat niet meer doen maar vermoedelijk heeft hij daar de naam Lumberjack aan te danken??

Enfin, K1 mis ik nog steeds en soms kijk ik het terug op Youtube. Met Bonjasky, Sam Schilt. Éen van de partij die me altijd zal bijblijven was een partij meer om de show, maar wat hebben we destijds gelachen om Ernesto Hoost VS Bob Sapp.

Als Bob een keer of tien een poging gedaan had om snoeihard uit te halen was hij meestal wel uitgerangeerd. Koste hem nogal wat energie voor dat grote lichaam. Had technisch ook weinig meer met kickboksen te maken. Voor de liefhebber was het een stuk minder om naar te kijken alhoewel.. Hoost was dermate technisch dat het dan wel weer interessant was hoe hij Sapp dacht aan te pakken.

Maar goed. In mijn jeugd hadden de ouderen het vaak over Rob Kaman. Hebben jullie hem nog meegekregen? Het was wat voor mijn tijd maar scheen een pionier op het gebied van kickboksen te zijn destijds.Jazeker hij is ongeveer van mijn leeftijd. De sport waar hij mee begonnen is, Pencak Silat, heb ik in die tijd ook pakweg 10 jaar beoefend. Grootste gedeelte van zijn wedstrijden heeft hij op knock-out gewonnen. Daar moest je geen trap van krijgen ;B. Zoals Spelbos aangeeft, vooral zijn low kick was 'dodelijk'.Hey gaaf. Wist niet dat Kaman ooit met Pencak Silat was begonnen. Ik hoor vaak dat kickboksers veelal een andere vechtsport achtergrond hebben gehad, vervolgens overstappen. Zelf heb ik 2 jaar aan Pencak gedaan tot aan maar liefst de oranje band! :D
Veel kata's gelopen en ken er een paar nog steeds. Eigenlijk had ik vroeger wel
meer sporten willen beoefenen maar voetballen slokte eigenlijk alles op. Dat kon ik niet laten. Was er met de club geen training of wedstrijd dan voetbalde ik wel weer ergens op een plein of zaal.

Wat je over Kaman schrijft zal best. Ik vernam destijds al dat het een vechtmachine was. Mag ik vragen tot welke band jij Pencak Silat heb beoefend? en/of heb je daarnaast ook nog aan andere vechtsporten gedaan?Dat mag je zeker vragen, maar dat is heel moeilijk te beantwoorden. Dat is namelijk in de loop van de tijd veranderd en er zijn sowieso verschillende stijlen. De traditionele en de Westerse. Eigenlijk heeft elke school ook zijn eigen identiteit en aangepaste stijl.
Ik heb les gehad van traditionele Indonesische leraren, waarvan eentje de allerhoogste graduatie had. Maar om te vergelijken had ik de eerste graad in het zwart. Door ernstige blessures aan twee vingers ben ik helaas moeten stoppen met deze vorm.
Ik heb verder aan judo (zwart), Taekwondo (bruin) gedaan. En zie je het aan me af? Nee ;B

Ik heb ook gevoetbald op zeg maar hoofdklasse niveau. Nu nog steeds coach.Mooi verhaal Tackle;-) Duidelijk dat jij geleerd heb om met beide voeten geaard op de grond te staat. Al leerde je met pencak (tijdens sparren) meen ik dat het gewicht na het achterste been moest worden verplaatst. Heb in mijn korte pencak tijd ook nog een examen mogen bijwonnen in de wat hogere gradaties, blauw bruine band. Kan me nog herinneren dat er mensen van andere sportscholen uit het land overkwamen om tegen de personen die konden promoveren te sparren. Een persoon die overkwam was gespecialiseerd in de kraanvogel style, een ander slang. Die laatste was indrukwekkend om te zien. Liep met gespitste vingers voor zijn lichaam langzaam op de examenkandidaat af die zich geen houding wist aan te meten. Die was effe van slag. Moest door de trainer er op worden geattendeerd dat het wel de bedoeling was om aan te vallen en niet er van weg te lopen :D

Enfin, les krijgen van traditionele Indonesische leraren heb ik nooit gehad. Kan me wel herinneren dat ze vertelden dat in Indonesisch met trainingen het vaak harder er aan toe gaat.Ik zal je zeggen. Ik was eigenlijk maar een groentje tegenover die Indonesiërs. Ik heb in ieder geval wel alle hoeken van de zaal gezien en niet altijd vrijwillig kan ik je zeggen. En af en toe een emmer water over mijn hoofd om bij te komen, kwam ook goed van pas.
Heb wel wat technieken geleerd waarbij je met één tik iemand makkelijk kunt uitschakelen.
Jij noemt de slang. Nou dat waren echt net slangenmensen. Mij noemde ze in het begin de hark :DHa ja, vanwege de hark style zeker! :denk

De emmer water kan ik me voorstellen. Ik heb menigeen knock-out zien gaan. Ik trainde destijds 2x per weer en ze namen ook altijd ruimschoots de tijd voor een hardingstest. Stoten op de borst, buikspieren, bovenbenen etc. Ook met de bamboestok. Nu ben ik met pencak gestopt bij oranje. Op dat niveau word je qua klappen enigszins nog ontzien.Vanwege mijn stijfheid ten opzichte van die slangenmensen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 05 augustus 2022 om 22:28:

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 05 augustus 2022 om 22:11:

Was je met wielrennen bij een club aangesloten Fier Koen? Of ben je voor jezelf, hetzij met een stel vrienden afstanden gaan fietsen?Dat laatste. Niets in club- of verenigingsverband.Mooi. Net als ik. Ben ooit op aanraden van vrienden gaan fietsen na een zware voetbalblessure. Lag er toen 8 maanden uit. Fietsen mocht ik van de fysio maar vond het nooit wat aan. Heb het toch maar geprobeerd omdat mijn conditie moest worden bij gehouden. Zodoende ben ik paar keer per week afstanden gaan fietsen en sindsdien nog steeds.

Ik wilde overigens vorig jaar een nieuwe fiets aanschaffen maar die ik voor ogen had werd de levering telkens van uitgesteld. Vervolgens werd het 2022 en hoor ik later dat model 2021 nooit op de markt is gekomen. Schijnt dat door de corona lock downs ook in deze sector enorme vertragingen zijn ontstaan. Mede door te kort aan grondstoffen, onderdelen, etc..

Ben inmiddels gegaan voor model 2022. Zou eerst in het voorjaar binnen komen maar alweer verplaats naar september. Ik wacht het af en anders maar plan b.

 

+1/-0

Keer op keer vraag ik mij af hoe je van deze ploeg vrijwillig supporter kan zijn. Met 8 voor eigen doel hangen en loeren op de counter. En dan alle ballen op De Jong, die er dan ook eigenlijk geen bal mee doet. Als voetballiefhebber kan je alleen maar hopen dat Monaco dit nog rechttrekt, want het lijkt echt nergens op.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 09 augustus 2022 om 21:15:

Keer op keer vraag ik mij af hoe je van deze ploeg vrijwillig supporter kan zijn. (...)Dat heb ik bij alle clubs, op een na.

 

+2/-0

Het moment tot nu toe bij Psv-Monaco:

Luuk de Jong die een speler van Monaco maant tot opstaan...;-)

Gaat Psv op de Portugese manier door vandaag?

Dit bericht is gewijzigd op 9 augustus 2022, 22:27:26.

 

+1/-0

Er is maar één ploeg die verdient om door te gaan en dat is Monaco.

 

+1/-0

Kan me niet heugen wanneer ik in 1 wedstrijd zoveel geluk op welk moment ook kan herinneren, lijken wel Portugezen haha

Al met al, reteslecht natuurlijk en RvN niet overtuigend. Denk dat tegen Rangers meer kansen liggen voor Psv. Als ze zich nu nog niet plaatsen dan lukt het ze nooit meer als ze niet direct startbewijs krijgen!

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 09 augustus 2022 om 22:40:

Er is maar één ploeg die verdient om door te gaan en dat is Monaco.Dat wist ik bij de loting al.

 

+1/-0

Veerman heeft het wellicht niet door, maar ze weten toch dat ze nog 2 wedstrijden moeten spelen? Lijkt wel alsof ze de CL gewonnen hebben als je de reactie ziet na affluiten.

Geen idee waar Mike1976 het over had na de JC schaal, maar dit PSV is gewoon reteslecht. Geen idee wat het Plan B was, waar hij over bezig was, maar dat hebben zij niet. Alles op de verdediging en lange ballen naar voor. En als ze het voetballend moeten oplossen, dan lukt het gewoon niet.

Jammer dat ze tegen Rangers moeten, want nu ligt de weg open naar de groepsfase. Maar in de competitie zouden ze toch makkelijk te verslaan moeten zijn. Als tegenstander geef je ze gewoon de bal en de wedstrijd is zo goed als gespeeld.

 

+2/-0

Ik hoop dat Lucca ook een goede kopper is.

 

+2/-0

Luukie PSV. Maar moet eerlijk zeggen dat ik mee heb gejuicht. Dat vooral omdat het fijn was te zien dat het een keer een Nederlandse ploeg is die op zo een manier de overwinning "steelt" op Europees niveau.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 09 augustus 2022 om 23:08:

Ik hoop dat Lucca ook een goede kopper is.Heeft in ieder geval de lengte mee. Is wel belangrijk dat je zo iemand kan inzetten.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 09 augustus 2022 om 23:08:

Veerman heeft het wellicht niet door, maar ze weten toch dat ze nog 2 wedstrijden moeten spelen? Lijkt wel alsof ze de CL gewonnen hebben als je de reactie ziet na affluiten.

Geen idee waar Mike1976 het over had na de JC schaal, maar dit PSV is gewoon reteslecht. Geen idee wat het Plan B was, waar hij over bezig was, maar dat hebben zij niet. Alles op de verdediging en lange ballen naar voor. En als ze het voetballend moeten oplossen, dan lukt het gewoon niet.

Jammer dat ze tegen Rangers moeten, want nu ligt de weg open naar de groepsfase. Maar in de competitie zouden ze toch makkelijk te verslaan moeten zijn. Als tegenstander geef je ze gewoon de bal en de wedstrijd is zo goed als gespeeld.Ik heb er niets van gezien en zal er ook niet veel van zien (in ieder geval 2x tegen Ajax), maar ik verwacht wel dat De Jong opnieuw een heel belangrijke pion voor ze zal zijn.

 

+1/-0

Ongelofelijk overwinning voor psv. Dit team heeft echt helemaal niets in de CL te zoeken, jammer voor de coefficient van Nederland.

Gakpo en Sangare schijnen 40+ mln waard te zijn maar na vanavond zullen er weinig aanbiedingen komen. Gakpo staat er gewoon niet als het moet en Sangare heeft goede momenten maar ook de meeste vreemde fouten.

Ik vond veerman de beste bij psv. Eigenlijk de enige 'voetballer' die ze hebben.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 09 augustus 2022 om 23:08:

Veerman heeft het wellicht niet door, maar ze weten toch dat ze nog 2 wedstrijden moeten spelen? Lijkt wel alsof ze de CL gewonnen hebben als je de reactie ziet na affluiten.

Geen idee waar Mike1976 het over had na de JC schaal, maar dit PSV is gewoon reteslecht. Geen idee wat het Plan B was, waar hij over bezig was, maar dat hebben zij niet. Alles op de verdediging en lange ballen naar voor. En als ze het voetballend moeten oplossen, dan lukt het gewoon niet.

Jammer dat ze tegen Rangers moeten, want nu ligt de weg open naar de groepsfase. Maar in de competitie zouden ze toch makkelijk te verslaan moeten zijn. Als tegenstander geef je ze gewoon de bal en de wedstrijd is zo goed als gespeeld.Het scheelt ook nogal of Gakpo + Madueke fit en in vorm zijn of niet. Dan heb je de snelle counter met die twee en ook nog eens Bakayoko erbij en je hebt de opportunistische variant met hoog erin slingeren op de Jong en Til.

Veel van onze fans spraken jarenlang met dedain over een plan B, nee gewoon exact hetzelfde blijven spelen en hopen dat het goed komt. Eindeloos blijven door combineren in een volgepakte 16. Hoop is geen plan. Schreuder lijkt iig de optie te willen hebben om te kunnen schakelen met Lucca.

Van Nistelrooij grijpt terug op de vorige gouden periode van PSV. Niks van dat leuk willen voetballen van van Bommel en dat gegenpressing geleuter van Schmidt. Gewoon achterover leunen en dan met snelheid en/of kracht de tegenstander die een poging doet te voetballen een draai om de oren geven waarna bij de tegenstander de moed in de schoenen zakt en PSV de zoveelste dodelijk saaie 1-0 overwinning uit de clubhistorie boekt.

Bij PSV maakt het niemand iets uit of het voetbal goed is, dat is ook bijna nooit anders geweest. Winnen ten koste van alles.

Met die snelheid en kracht win je in de zwakke Eredivisie de meeste wedstrijden met gemak. Een zwakker PSV zonder echt plan eindigde op slechts twee punten van ons omdat wij steken lieten vallen zoals we elk jaar zullen doen omdat tegenstanders veel gemotiveerder zijn tegen ons, omdat we uitblinken in gemakzucht en misplaatste arrogantie en omdat we één dimensionaal voetbal spelen. Sinds de tegenstanders zich massaal ingraven is het hopen op geluk en een moment van individuele klasse.

De tegenstander kan PSV makkelijk ontregelen door ze de bal te geven en massaal te verdedigen? Zeker, maar dat doen ze alleen tegen ons. Tegen PSV willen de meeste ploegen lekker voetballen en worden ze weg gecounterd.

Oh wat doen we het toch goed in de CL! Ja, maar als er dan een tegenstander komt die niet wil voetballen, lekker achterover leunt en gaat duiken en tijdrekken is het ieder jaar gelijk over en uit.

En PSV is terug gegaan naar het zijn van juist zo'n ploeg.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 9 augustus 2022, 23:38:40.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Mike1976 schreef op 09 augustus 2022 om 23:32:

(...) Met die snelheid en kracht win je in de zwakke Eredivisie de meeste wedstrijden met gemak. (...)En dat is precies waar Ajax op bedacht moet zijn: geen onnodig puntverlies leiden want PSV blijft heel lang mee doen.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Mike1976 schreef op 09 augustus 2022 om 23:32:

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 09 augustus 2022 om 23:08:

Veerman heeft het wellicht niet door, maar ze weten toch dat ze nog 2 wedstrijden moeten spelen? Lijkt wel alsof ze de CL gewonnen hebben als je de reactie ziet na affluiten.

Geen idee waar Mike1976 het over had na de JC schaal, maar dit PSV is gewoon reteslecht. Geen idee wat het Plan B was, waar hij over bezig was, maar dat hebben zij niet. Alles op de verdediging en lange ballen naar voor. En als ze het voetballend moeten oplossen, dan lukt het gewoon niet.

Jammer dat ze tegen Rangers moeten, want nu ligt de weg open naar de groepsfase. Maar in de competitie zouden ze toch makkelijk te verslaan moeten zijn. Als tegenstander geef je ze gewoon de bal en de wedstrijd is zo goed als gespeeld.Het scheelt ook nogal of Gakpo + Madueke fit en in vorm zijn of niet. Dan heb je de snelle counter met die twee en ook nog eens Bakayoko erbij en je hebt de opportunistische variant met hoog erin slingeren op de Jong en Til.

Veel van onze fans spraken jarenlang met dedain over een plan B, nee gewoon exact hetzelfde blijven spelen en hopen dat het goed komt. Eindeloos blijven door combineren in een volgepakte 16. Hoop is geen plan. Schreuder lijkt iig de optie te willen hebben om te kunnen schakelen met Lucca.

Van Nistelrooij grijpt terug op de vorige gouden periode van PSV. Niks van dat leuk willen voetballen van van Bommel en dat gegenpressing geleuter van Schmidt. Gewoon achterover leunen en dan met snelheid en/of kracht de tegenstander die een poging doet te voetballen een draai om de oren geven waarna bij de tegenstander de moed in de schoenen zakt en PSV de zoveelste dodelijk saaie 1-0 overwinning uit de clubhistorie boekt.

Bij PSV maakt het niemand iets uit of het voetbal goed is, dat is ook bijna nooit anders geweest. Winnen ten koste van alles.

Met die snelheid en kracht win je in de zwakke Eredivisie de meeste wedstrijden met gemak. Een zwakker PSV zonder echt plan eindigde op slechts twee punten van ons omdat wij steken lieten vallen zoals we elk jaar zullen doen omdat tegenstanders veel gemotiveerder zijn tegen ons, omdat we uitblinken in gemakzucht en misplaatste arrogantie en omdat we één dimensionaal voetbal spelen. Sinds de tegenstanders zich massaal ingraven is het hopen op geluk en een moment van individuele klasse.

De tegenstander kan PSV makkelijk ontregelen door ze de bal te geven en massaal te verdedigen? Zeker, maar dat doen ze alleen tegen ons. Tegen PSV willen de meeste ploegen lekker voetballen en worden ze weg gecounterd.

Oh wat doen we het toch goed in de CL! Ja, maar als er dan een tegenstander komt die niet wil voetballen, lekker achterover leunt en gaat duiken en tijdrekken is het ieder jaar gelijk over en uit.

En PSV is terug gegaan naar het zijn van juist zo'n ploeg.Het zal allemaal best, ze kunnen ook niet veel anders.
Psv heeft gisteren heel, heel, heel veel mazzel gehad.
Monaco heeft 28 doelpogingen gehad, paal, lat geraakt, 2-2 vond ik zeer disctabel omdat de bal helemaal niet lag waar hij genomen had moeten worden.
De onvolprezen Gakpo gaf trouwens voor de zoveelste keer niet thuis in een wedstrijd waar het echt om gaat, tegen Emmen zie je hem.
Wij maken Psv veel groter dan dat ze zijn, Sangare hoeveel balverlies heeft die man geleden, dat kan toch niet op die positie in zo`n wedstrijd?
Dit team heeft niets in de CL te zoeken, ik geloof dat ze al op 14 wedstrijden zonder overwinning in het hoofdtoernooi staan, nou dan worden er dan 20.
Ik moet het sowieso nog zien tegen Rangers, die hebben vorig jaar in de EL veel zwaardere tegenstanders uitgeschakeld.
Jammer dat de 2e wedstrijd niet op Ibrox is, dat is daar wel even iets anders dan de lalala carnavalssfeer in het Philipsstationnetje

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Mike1976 schreef op 09 augustus 2022 om 23:32:

Het scheelt ook nogal of Gakpo + Madueke fit en in vorm zijn of niet. Dan heb je de snelle counter met die twee en ook nog eens Bakayoko erbij en je hebt de opportunistische variant met hoog erin slingeren op de Jong en Til.

Veel van onze fans spraken jarenlang met dedain over een plan B, nee gewoon exact hetzelfde blijven spelen en hopen dat het goed komt. Eindeloos blijven door combineren in een volgepakte 16. Hoop is geen plan. Schreuder lijkt iig de optie te willen hebben om te kunnen schakelen met Lucca.

Van Nistelrooij grijpt terug op de vorige gouden periode van PSV. Niks van dat leuk willen voetballen van van Bommel en dat gegenpressing geleuter van Schmidt. Gewoon achterover leunen en dan met snelheid en/of kracht de tegenstander die een poging doet te voetballen een draai om de oren geven waarna bij de tegenstander de moed in de schoenen zakt en PSV de zoveelste dodelijk saaie 1-0 overwinning uit de clubhistorie boekt.

Bij PSV maakt het niemand iets uit of het voetbal goed is, dat is ook bijna nooit anders geweest. Winnen ten koste van alles.

Met die snelheid en kracht win je in de zwakke Eredivisie de meeste wedstrijden met gemak. Een zwakker PSV zonder echt plan eindigde op slechts twee punten van ons omdat wij steken lieten vallen zoals we elk jaar zullen doen omdat tegenstanders veel gemotiveerder zijn tegen ons, omdat we uitblinken in gemakzucht en misplaatste arrogantie en omdat we één dimensionaal voetbal spelen. Sinds de tegenstanders zich massaal ingraven is het hopen op geluk en een moment van individuele klasse.

De tegenstander kan PSV makkelijk ontregelen door ze de bal te geven en massaal te verdedigen? Zeker, maar dat doen ze alleen tegen ons. Tegen PSV willen de meeste ploegen lekker voetballen en worden ze weg gecounterd.

Oh wat doen we het toch goed in de CL! Ja, maar als er dan een tegenstander komt die niet wil voetballen, lekker achterover leunt en gaat duiken en tijdrekken is het ieder jaar gelijk over en uit.

En PSV is terug gegaan naar het zijn van juist zo'n ploeg.Dat is mijn punt net, ik zie ook helemaal geen Plan B bij PSV. Toen ze moesten komen na de 2-1 konden ze (nog altijd) geen fatsoenlijke aanval in elkaar knutselen. Ze hebben gisteren alle geluk van de wereld dat die bal nog goed viel in de 89e minuut, want daarvoor (en daarna) hebben ze echt niets voor elkaar gespeeld. Net zoals vorige week kwam die eerste goal volledig uit de lucht vallen en de 2e ook. Monaco heeft gisteren trouwens aangetoond dat PSV het niet kan belopen tegen een ploeg die snel de bal laat rondgaan. Ze kwamen overal te kort en als er een duel kwam waren ze de bal meteen kwijt. Het is alleen jammer dat de Fransen voorin ook niet efficiënt genoeg waren, want anders was de zaak vorige week al beklonken. 2x de paal raken heeft helaas ook niet geholpen.

Zet PSV in deze ronde tegenover Benfica en ze hadden het ook niet gehaald. En tegen een ploeg met meer kwaliteit halen ze het ook niet, want dan slikken ze gegarandeerd 1-2 doelpunten en voorin komen ze er niet aan te pas. In de Eredivisie zullen ze wel weer hun potjes winnen, maar dat ligt eerder aan de kwaliteit van de competitie dan aan de kwaliteit van PSV zelf.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 65 pagina's: 1 2 3 4 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 61 62 63 64 65

Ajax Forum » Binnenlandse competities » PSV