Ajax komt na goede eerste helft tekort tegen Barcelona: 4-0

18 september 2013
-
Champions League
-

Ajax is in de eerste wedstrijd in de Champions League uit bij Barcelona tekort gekomen voor een goed resultaat. In de eerste helft hield Ajax goed stand. De ploeg speelde compact en gaf nauwelijks kansen weg. Naarmate de eerste helft vorderde durfde de ploeg uit de schulp te komen en kreeg het zelfs enkele goede mogelijkheden. Na rust kon de ploeg het niet meer belopen en moest het toezien dat Barcelona naar 4-0 uitliep. Kolbeinn Sigthorsson miste een penalty en daarmee de eretreffer voor Ajax.

[Poule Ajax] Milan verslaat Celtic met 2-0

In de andere wedstrijd in de poule van Ajax heeft AC Milan thuis Celtic met 2-0 verslagen. De doelpunten van Izaguirre (eigen doel) en Muntari vielen pas in de laatste acht minuten.

Opstelling FC Barcelona

Valdes, Alves, Pique ('80 Bartra), Mascherano, Correia, Fabregas ('72 Xavi), Busquets, Iniesta, Sanchez, Messi, Neymar ('72 Pedro)

Ajaxfanzone.nl: Fotoverslag Barcelona - AJAXAjaxlife.nl: Fotoverslag Barcelona - Ajax
F-side.nl: Fotoverslag reis Barcelona-Ajax

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 6 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.