Slap Ajax thuis onderuit tegen FC Utrecht: 1-2

3 oktober 2010
-
-

Ajax is thuis met 1-2 onderuit gegaan tegen FC Utrecht. Het was Van Wolfswinkel die via penalties in de zesde en vijftiende minuut FC Utrecht naar de overwinning schoot in de Amsterdam Arena. Ajax kon de vroege achterstand uiteindelijk niet meer ongedaan maken. In blessuretijd viel de 1-2, een prachtig afstandschot door Siem de Jong.

[later meer]

Tweets Ajax - FC Utrecht #ajautr

Gebruik je twitter, volg @ajaxnetwerk.

Eerste sfeerfoto's Ajax - FC Utrecht

Via Twitter verschenen inmiddels de eerste sfeerfoto's van Ajax- FC Utrecht. Klik op de foto's om te vergroten:

De jongens hebben het ook naar hun zin! @Arena voor #ajautr on Twitpic Lekker in het zonnetje #ajautr  on Twitpic Aangekomen bij de ArenA, nu ff de rest opzoeken. #ajautr on Twitpic Is er weer een trein teruggestuurd of is dit alles aan FCU su... on Twitpic 'Onze jongens' zijn inmiddels op het veld #ajautr. ... on Twitpic De opstellingen bij #ajautr  on Twitpic AM-STER-DAM HOO-LI-GANS #ajautr on Twitpic Het is nog rustig bij Zuid. #ajautr on Twitpic Zo in de arena #ajautr on Twitpic On the move #ajautr  on Twitpic Evander sno ook aanwezig bij #ajautr on Twitpic Daar zitten we dan. Ben benieuwd. #ajautr on Twitpic Ze draaien lekker warm #ajautr #ajax  on Twitpic Warming up van Ajax. #ajautr on Twitpic Lekker weertje en lange rijen... #ajautr on Twitpic Aardig druk voor die paar uitsupporters... #AJAutr #AJAfcu on Twitpic Strafschop en 0-1. #ajautr  on Twitpic Slap aftreksel uitsupporters though, 1 busje #teloorgangetje ... on Twitpic Aanzetten! Omschakelen en gaan #eredivisie #ajautr #rust on Twitpic

Excuses VAK410 voor vuurwerk in vak onderburen

Vak 410 biedt excuses aan voor het vuurwerkincindent van afge... on Twitpic VAK410 maakte via een groot spandoek bij Ajax-FC Utrecht excuses aan het vak onder hen voor het vuurwerk dat bij de vorige wedstrijd tegen AC Milan in het vak terechtkwam. De tekst van het spandoek luidde: 'Onderburen: vuurwerk hoort bij ons, maar niet bij jullie. Excuses' (klik op de foto om te vergroten)

Jol: zege voor FC Utrecht terecht

Op Telegraaf.nl noemde Martin Jol de zege van FC Utrecht volkomen verdiend. "FC Utrecht heeft het goed gedaan. Natuurlijk snap ik niet waarom Suarez met een handsbal een strafschop veroorzaakt. Hij snapt dat zelf ook niet. Voor die tweede strafschop gingen we ook weer in de fout. Dan sta je binnen 15 minuten met 2-0 achter. Na rust hebben we er alles aan gedaan. Maar dat doelpunt wilde maar niet vallen. FC Utrecht verdedigde ook goed. Uiteindelijk scoort De Jong dan nog in blessuretijd. Maar toen was het al te laat."

[video] Luis Suarez: "duel snel vergeten"

[video] Martin Jol: "goal viel te laat"

Uitslag: 1-2 (0-2)

0-1 Van Wolfswinkel ('6, penalty)
0-2 Van Wolfswinkel ('15, penalty)
1-2 Siem de Jong ('93)