Zevenklapper tegen VVV: 7-0

11 april 2010
-
-

Ajax blijft gooien met grote uitslagen. Dit keer was VVV geen partij. In de Amsterdam Arena hield Ajax het met 7-0 nog beperkt. Bij rust stond het al 5-0 voor de Amsterdammers.

Binnen het kwartier stond Ajax al met 3-0 voor. Luis Suarez opende de score via een vrije trap. Vervolgens mocht hij vanaf de strafschopstip zelf voor de 2-0 aanleggen. Pantelic besliste het duel met de 3-0 na 12 minuten. Nog voor rust vergrootten Emanuelson en opnieuw Suarez de score. Suarez had er daarmee al weer drie binnenliggen.

Na rust deed Ajax het qua doelpunten rustiger aan. Pantelic tekende voor zijn wissel voor nog twee doelpunten en maakte er daarmee net als Suarez drie. Daarmee hield Ajax het voor gezien, waardoor 7-0 de eindstand werd.

Ranglijst: nu bijna zeker van minimaal de tweede plaats

Ajax is op de ranglijst nu bijna zeker van minimaal de tweede plaats op de ranglijst. De voorsprong op PSV is na de 0-0 tussen PSV en Feyenoord gestegen naar drie punten. Met nog drie duels te gaan, het enorme doelsaldo van Ajax en het programma van Ajax mag de tweede plaats niet meer verspeeld worden.

De eerste sfeerfoto's van Ajax-VVV

Inmiddels verschijnen via Twitter live de eerste sfeerfoto's van Ajax-VVV. Klik op de foto's om te vergroten:

Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Gekke Danny is er ook weer.  #AJAvvv on Twitpic Hij staat er weer mooi bij, voor een leuke wedstrijd. #ajavvv on Twitpic Het is al gezellig op noord. #ajavvv on Twitpic Wel twitter geen tifo kanker t-mobile!!!!! @VAK410 on Twitpic Bij de ArenA voor Ajax - vvv #ajavvv on Twitpic Nieuwe #DMH . #ajavvv on Twitpic Klaar voor het doelpuntenfestijn! #AJAVVV on Twitpic Is Venlo in the house? Mwah. Ligt ook niet echt om de hoek. #... on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Vlaggentifo op #410 . #ajavvv on Twitpic Rust bij ajax oooo sjonnie #ajavvv on Twitpic

Posted using Mobypicture.com

Suarez en Pantelic scoren beiden drie keer

Luis Suarez en marko Pantelic zorgden beide voor drie doelpunten in het duel tegen VVV Venlo. Ajax topscorer Suarez komt daardoor nu op 32 doelpunten uit 31 duels.