Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind wil selectie inkrimpen

18 november 2005 07:37 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

De Telegraaf komt met een uitgebreid artikel hoe rustig het blijft bij Ajax. In het verleden werden Olsen, Wouters en Adriaanse ontslagen na een duel van FC Twente, nu krijgt Blind echter alle tijd en ruimte aldus de krant. Zelf maakt hij zich in ieder geval niet druk om zijn positie, wel om de situatie waar Ajax zich in bevindt.

Blind wil de selectie volgens De telegraaf terugkrimpen naar 22 man van de huidige 26. Dit ondanks de geruchten over de interesse voor Huntelaar, Vlaar en Luirink. Ondanks dat het jeugdige spelers zijn benoemt Blind als belangrijkste issue de balans tussen jeugd en ervaring te herstellen. Dat zouden oude spelers moeten zijn die nog dusdanig goed zijn dat ze het team kunnen leiden en respect van de jeugd kunnen afdwingen zoals Cocu nu bij PSV en Rijkaard eerder bij Ajax.

Meer op De Telegraaf




Tags

blind inkrimpen telegraaf adriaanse cocu huntelaar jeugdige luirink olsen rijkaard terugkrimpen twente vlaar wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos