Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Halst rond met Fortuna Sittard

1 november 2000 08:10 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

Ajax lijkt in een sneltempo al zijn 'overbodige' spelers kwijt te raken. Jan van Halst zal de rest van het seizoen op huurbasis uitkomen voor Fortuna Sittard. Ajax en Fortuna kwamen daarover vandaag tot een definitieve overeenkomst. Fortuna maakt tot nog toe een moeilijk seizoen door en staat momenteel op de laatste plaats in de KPN-telecompetitie. De kans bestaat dat Jan van Halst vanavond al uit zal komen voor zijn nieuwe club in de uitwedstrijd tegen Roda JC. Van Halst stond ook in de belangstelling van FC Groningen en Borussia Monchen Gladbach, maar hij gaf de voorkeur aan een overgang naar Limburg.

Meer op De Telegraaf




Tags

fortuna halst gladbach groningen kpn monchen overbodige roda sneltempo telecompetitie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper