Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel bekritiseert samenstelling selectie

15 november 2005 23:57

Verslaggever: RvN

In het eredivisiejournaal van Talpa wilde technisch directeur Martin van Geel niet ingaan op de vele geruchten rond interesse van Ajax voor diverse spelers. Volgens Van Geel zijn sommige geruchten correct, anderen warm en anderen weer volledig onjuist. Wel gaf hij aan dat Ajax nog geen gesprekken heeft gevoerd met Boukhari, Vonk en Anastasiou over hun aflopende contract.

De technisch directeur stelde openlijk zijn vraagtekens bij de samenstelling van de huidige selectie door zijn voorgangers. Volgens Van Geel is er te weinig balans in het elftal met veel jonge spelers en veel te weinig routine. Daarnaast ziet de technisch directeur een gebrek aan specialisten die het systeem dat Ajax speelt met zich meebrengt (hij doelt waarschijnlijk op buitenspelers, red).

Meer op




Tags

bekritiseert anastasiou boukhari buitenspelers eredivisiejournaal meebrengt onjuist routine talpa vonk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos