Transparent
Inloggen
Sluiten

Mokoena gekozen voor trainingskamp Zuid-Afrika

31 oktober 2000 22:25

Verslaggever: M

Aaron Mokoena, de jonge verdediger van Ajax, is door de nieuwe bondscoach van Zuid-Afrika Carlos Queiroz uitgenodigd voor een trainingskamp dat van 12 t/m 14 november wordt gehouden in Zurich. De selectie, 19 spelers, bestaat voor het geheel uit spelers die actief zijn voor Europese clubs. Queiroz wil op deze manier alle beschikbare spelers aan het werk zien voor de kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup tegen Liberia op 17 december in Johannesburg. Eenzelfde kamp zal worden gehouden voor spelers uit de Zuid-Afrikaanse competitie. Zuid-Afrika zal aan het einde van het kamp (waarschijnlijk 15 november) een oefenduel afwerken tegen Liechtenstein.

Meer op




Tags

afrika mokoena trainingskamp queiroz aaron africa carlos eenzelfde johannesburg liberia liechtenstein zurich

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos