Transparent
Inloggen
Sluiten

Afscheid interlandcarriere Vonk met nederlaag, Rosenberg scoort voor Zweden

12 november 2005 14:03

Verslaggever: RvN

Doelman Hans Vonk kondigde afgelopen week aan dat de vriendschappelijke interland tegen Senegal zijn laatste interland in zijn carriere zou zijn. Dat duel ging voor de Ajax-keeper helaas verloren. Zuid-Afrika verloor in eigen huis met 2-3. Naast Vonk stond ook Steven Pienaar in de basis.

Markus Rosenberg zorgde er zaterdag in Azie voor dat Zweden met 2-2 gelijkspeelde tegen Zuid-Korea. Markus Rosenberg begon op de bank, maar moest een minuut voor rust Marcus Allb?ck vervangen. In de 57ste minuut zorgde de spits van Ajax voor de 2-2 gelijkmaker in het duel tegen de ploeg van Dick Advocaat. Johan Elmander had eerder voor de 1-1 gelijkmaker gezorgd voor de Zweden.

Bogdan Lobont verloor zaterdagavond thuis met 1-2 van Ivoorkust. PSV aanvaller Arouna Kone maakte het eerste doelpunt van Ivoorkust.

Meer op




Tags

rosenberg vonk zweden interlandcarriere ivoorkust markus advocaat afrika allb azie bogdan elmander gelijkspeelde hans kondigde kone korea lobont marcus pienaar senegal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.243 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal