Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar sluit gang naar arbitragecommissie niet uit

12 november 2005 09:32 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

Ron Vlaar is allerminst gelukkig met zijn situatie bij AZ. Bij Oranje staat hij vanavond in de basis, maar bij AZ moet hij het veelal doen met een plaats op de bank. In een interview met De Telegraaf laat hij weten snel aan spelen toe te moeten komen. "Maar ik weet donders goed dat ik meer moet gaan spelen. Het WK komt eraan, dit seizoen is heel belangrijk. Voor mij tellen puur de sportieve mogelijkheden."

Ajax heeft interesse voor de verdediger. AZ voorzitter Scheringa liet eerder weten dat Vlaar onder geen beding naar Ajax zou mogen, wel aan andere clubs. "Als dat zo is, zou dat heel zielig zijn" aldus Vlaar. Hij sluit een gang naar de arbitragecommissie dan ook niet uit ?Als dat de enige oplossing blijkt te zijn, kan er inderdaad een breuk geforceerd worden. Er gaat namelijk een moment komen dat ik knopen moet doorhakken. Hier word ik niet beter van.?

Meer op De Telegraaf




Tags

vlaar arbitragecommissie allerminst beding donders doorhakken geforceerd knopen oranje ron scheringa telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos