Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax sprak nog niet met Vonk, Anastasiou en Boukhari, twijfels over Galasek

8 november 2005 07:36

Verslaggever: RvN

De Telegraaf meldt dat Ajax nog niet met het trio Hans Vonk, Yannis Anastasiou en Nourdin Boukhari heeft gesproken over hun aflopende contract. De kans dat Ajax met ze verder wil lijkt echter op voorhand klein. Verder meldt Van Geel dat met Galasek wel is gesproken, maar dat daar nog geen duidelijkheid over is. Volgens de krant weet Ajax nog niet of het met de Tsjech verder wil en weet de middenvelder dat zelf persoonlijk ook nog niet.

Van Geel in De Telegraaf: "Een leegloop zou ik het niet willen noemen. Ja, een aantal spelers zal vertrekken, maar ik weiger daar negatief tegenaan te kijken. Ik zet mijn schouders eronder en pak het op als een uitdaging. Deze situatie biedt ook weer nieuwe mogelijkheden, zoals een verversing van de selectie."

Meer op
Tags

anastasiou boukhari galasek vonk telegraaf hans leegloop nourdin trio tsjech verversing voorhand weiger yannis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson