1-0 nederlaag voor Ajax in Nijmegen

6 november 2005 14:25

Ajax is er niet in geslaagd een positief resultaat mee te nemen uit Nijmegen. Tegen NEC werd met 1-0 verloren. Waar eerdere duels zonder treffers Ajax nog kon bogen op een reeks kansen, was dat tegen NEC niet het geval. Ajax kon in de eerste helft nauwelijks aanspraak maken op een doelpunt. De wedstrijd ging gelijk op. Vlak na rust tekende Romano Denneboom voor de 1-0 voor NEC. Naarmate de tweede helft vorderde voerde Ajax de druk op. met name in het laatste kwartier werd Ajax gevaarlijk. Een van de vele inzetten op de goal belandde zelfs op de paal. Tot een doelpunt en de gelijkmaker kwam het echter niet. Ook niet toen Blind onder andere Boukhari en Rosenberg inbracht als extra aanvallers.