Transparent
Inloggen
Sluiten

Officiele bevestiging benoeming Henrichs tot bestuurslid

4 november 2005 09:39

Verslaggever: RvN

Ajax heeft zojuist via een persbericht officieel de benoeming van Henrichs tot bestuurslid bevestigd:
De ledenraad van de Vereniging AFC Ajax heeft de heer Hennie Henrichs (51) benoemd tot lid van het bestuur, belast met technische zaken. Henrichs is sinds 1964 lid van Ajax. Hij heeft de hele jeugdopleiding doorlopen en tot 1997 als amateur bij Ajax gevoetbald. Henrichs heeft binnen de club veel activiteiten ontplooid. Henrichs was van 1989 tot maart 2000 lid van het bestuur van Ajax, verantwoordelijk voor onder andere technische zaken. Ook was hij vele jaren lid van de ledenraad. In 1996 is hij benoemd tot erelid van de vereniging en daarnaast was Henrichs ook lid van diverse voetbaltechnische commissies.

Hennie Henrichs is een geboren en getogen Amsterdammer, die na zijn middelbare schoolopleiding chemische techniek studeerde. Hij is thans als commercieel directeur werkzaam voor het pharmaceutisch bedrijf Pharmachemie en daar verantwoordelijk voor het beleid, verkoop en marketing in Nederland en het distributienetwerk in Europa en Noord-Amerika.

Hennie Henrichs vervangt met ingang van heden Klaas Nuninga in het bestuur. Klaas Nuninga heeft onlangs te kennen gegeven zijn functie te zullen neerleggen. Ajax is Klaas Nuninga erkentelijk voor het werk dat hij in het bestuur heeft verricht en spreekt de hoop uit dat hij in de toekomst bij Ajax betrokken zal blijven.

De Raad van Commissarissen van AFC Ajax NV heeft het voornemen de heer Henrichs voor te dragen voor benoeming tot commissaris van de vennootschap.

Meer op




Tags

henrichs bestuur bestuurslid nuninga afc heer ledenraad amateur amerika chemische commissies distributienetwerk erelid erkentelijk marketing middelbare nederland ontplooid persbericht pharmaceutisch pharmachemie schoolopleiding studeerde thans vennootschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos