Transparent
Inloggen
Sluiten

ASD spreekt vertrouwen uit in Blind

28 oktober 2005 08:19

Verslaggever: RvN

De Ajax Supporters Delegatie (ASD) heeft via een statement laten weten dat ze haar vertrouwen uitspreekt in Danny Blind. Het statement van de overkoepelende supportersorganisatie:

Ajax Supporters Delegatie steunt Danny Blind

Het gaat momenteel niet goed met Ajax: de club verkeert in een crisis en de sportieve resultaten laten sterk te wensen over. Vanuit de media komt er steeds meer kritiek op Danny Blind en er wordt zelfs aangestuurd op ontslag bij verlies tegen SC Heerenveen.

De Ajax Supporters Delegatie (ASD) wil via dit statement duidelijk maken dat wij Danny Blind steunen en het volste vertrouwen in hem hebben als trainer van Ajax 1. Hier doen de sportieve prestaties en de stand op de ranglijst geen afbreuk aan.

Het moet maar eens afgelopen zijn om een goede trainer te slachtofferen voor de huidige prestaties, terwijl het probleem veel dieper ligt binnen de organisatie van onze club. Blind is een ras-Ajacied met een enorme staat van dienst. Hij verdient onze steun. De directie en het bestuur zullen eerst zelf de interne problemen moeten oplossen. Dit alles heeft een enorme negatieve invloed op alles wat rondom onze club gebeurt, ook de sportieve prestaties. Ook dient het beleid van onze club maar eens goed tegen het licht te worden gehouden. Dit is de kern van het probleem van onze club.

Laten wij duidelijk zijn; Danny Blind is en blijft trainer/coach van ons aller Ajax, daar kan geen mediaoffensief tegenop !

Ajax Supporters Delegatie

Binnen de Ajax Supporters Delegatie zijn verenigd: F-Side, AFCA, Vak 410, Onafhankelijke Fanclub Ajax, Ajax Supportershome, Dapp're Strijders, e.a.

Meer op




Tags

blind danny delegatie asd statement aangestuurd afbreuk afca bestuur dapp fanclub heerenveen interne kern mediaoffensief overkoepelende ras side steunt strijders supportershome supportersorganisatie tegenop volste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos