Transparent
Inloggen
Sluiten

Dilemma voor Maxwell

26 oktober 2005 18:37

Verslaggever: RvN

Voetbal International komt deze week met een groot interview met de Braziliaan Maxwell. De Braziliaan gaat daarin onder in op zijn blessure, zijn moeilijke persoonlijke situatie en de situatie bij Ajax. Hij gaf daarbij aan dat juist op de dag dat hij geblesseerd raakte zijn zaakwaarnemer dichtbij een contract met Inter Milaan was. De twijfels over zijn toekomst spelen nu alweer op omdat Ajax in december duidelijkheid van hem wil.

'Moet ik kiezen voor de club die altijd alles voor me heeft gedaan en me altijd heeft gewaardeerd? Of gooi ik dan alle kansen weg op een transfer naar een topclub?' Aan het einde van het seizoen is de Braziliaan transfervrij met alle mogelijkheden van dien. Voor een mooie club zal hij dan wel top moeten zijn in de tweede seizoenshelft. Lukt dat niet of raakt hij bijvoorbeeld opnieuw zwaar geblesseerd, zit hij zonder contract.

De Braziliaan is er absoluut nog niet uit, zo blijkt uit het openhartige interview in VI.

Meer op




Tags

braziliaan maxwell dien inter milaan openhartige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam