Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse: 'terechte uitslag, wissel Gerets breekpunt in wedstrijd'

29 oktober 2000 18:38

Verslaggever: RvN

Co Adriaanse liet vanmiddag op de persconferentie weten dat het 1-1 gelijke spel in zijn ogen een terechte uitslag was. In de openingsfase was Ajax de betere ploeg doordat het een man meer over had op het middenveld, zo liet Adriaanse weten. Volgens de coach lag het breekpunt in de wedstrijd bij de snelle wissel van gerets. De PSV coach wisselde al in de eerste helft Kezman voor Rommedahl. 'De wissel van Gerets was tactisch heel sterk waardoor wij niet meer dezelfde druk konden zetten.' Volgens de coach van Ajax was het publiek de grote winnaar met een zeer aantrekkelijke wedstrijd.

Over de penalty die PSV kreeg was nogal wat discussie na afloop van de wedstrijd. Adriaanse vond in tegenstelling tot de meerderheid dat de penalty niet onterecht was. 'Ikedia raakte niet de bal, maar wel zijn voet. En als dat binnen de zestien meter is mag je als scheidsrechter een penalty geven. Regels zijn regels'aldus Adriaanse.

Meer op




Tags

adriaanse gerets breekpunt aantrekkelijke ikedia kezman openingsfase rommedahl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tadic tahirovic taylor vos