Transparent
Inloggen
Sluiten

'Europese competitie op de lange termijn'

21 januari 2000 21:55

Verslaggever: M

Frank Kales, algemeen directeur bij Ajax, verwacht niet, in tegenstelling tot de voorzitter van PSV Harrie van Raaij, dat er op korte termijn een Europese competitie komt. Van Raaij liet donderdag weten dat PSV in het jaar 2002 uit de Nederlandse competitie stapt en deel zal gaan uitmaken van een nieuwe Europese competitie met clubs als Glasgow Rangers, Porto, Benfica en Panathinaikos.

Kales is er van overtuigd dat er wat gaat veranderen, maar ziet geen spectaculaire veranderingen op de korte termijn. 'Er wordt al veel langer gesproken, maar beslissingen moeten weloverwogen worden genomen. Op de lange termijn'.

'Bij alle plannen die tot dusver zijn ontwikkeld met betrekking tot een Europese competitie heeft Ajax met respect gekeken naar de Nederlandse competitie. Daar kun je niet zo maar uitstappen. Dat is ook nooit de bedoeling geweest van Ajax. Op de lange termijn kunnen er echter nieuwe ontwikkelingen komen. Maar dan nog moet je heel zorgvuldig te werk gaan', aldus Kales.

Meer op




Tags

kales raaij benfica glasgow panathinaikos porto rangers spectaculaire uitstappen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht