Transparent
Inloggen
Sluiten

Trainer Lausanne: 'We blijven de outsiders'

27 oktober 2000 14:29

Verslaggever: M

De trainer van Lausanne Sports, Piere-Andre Schurmann, liet na afloop van het UEFA-cup duel tegen Ajax weten trots te zijn op zijn spelers. 'We hebben vooral de eerste helft zeer goed gespeeld. Ik wist dat de buitenspelers van Ajax snel waren en daarom was het dus zaak om de ruimtes zo klein mogelijk te houden. Dat is goed gelukt. In de tweede helft was Ajax dicht bij de gelijkmaker, maar wij hadden eigenlijk daarvoor al op 2 - 0 moeten komen'.

'Ondanks dat we gewonnen hebben blijft ons respect voor Ajax groot. Ook in Amsterdam zullen we de outsiders zijn, maar we zullen onze huid zo duur mogelijk proberen te verkopen. Ik denk dat we over twee weken behoudend zullen gaan spelen om het voordeel dat we hebben proberen vast te houden'. Middenvelder Lombardo toonde zich optimistisch over de kansen: 'De teamprestatie van vandaag geeft mij goede hoop dat we ook in Amsterdam weer voor een verrassing kunnen zorgen'.

Meer op




Tags

lausanne outsiders behoudend buitenspelers huid lombardo piere schurmann teamprestatie uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht