Transparent
Inloggen
Sluiten

AT5: Bogdan Lobont wil verhuurd worden

26 oktober 2000 22:44 - AT5

Verslaggever: M

Bodan Lobont heeft het volgens AT5 op dit moment niet naar zijn zin bij Ajax. De Roemeen, die ongeveer 8 maanden geleden voor veel geld naar Amsterdam werd gehaald, zegt zijn vertrouwen te zijn kwijtgeraakt nu hij al tijden niet meer een serieuze wedstrijd heeft gekeept. Hij wil graag voor de rest van het seizoen verhuurd worden aan een andere club om weer spelritme te krijgen. Daarna zou hij weer willen terugkeren in de selectie van Co Adriaanse. Het is nog onzeker of Ajax aan dit verzoek wil meewerken. Aan het begin van het seizoen leek het erop dat Lobont de eerste doelman van Ajax zou worden, maar Co Adriaanse gaf op het laatste moment toch weer de voorkeur aan Fred Grim, die sindsdien nog geen duel heeft gemist.

Meer op AT5




Tags

lobont adriaanse bogdan bodan grim kwijtgeraakt roemeen spelritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper