Transparent
Inloggen
Sluiten

OFA en ASD gaan samen in nieuwe organisatie; OFA verandert naam in AFCA Supportersclub

13 oktober 2005 21:23

Verslaggever: RvN

De Onafhankelijke Fanclub Ajax (OFA) heeft afgelopen maandag een Algemene Ledenvergadering gehouden. Tijdens deze ALV heeft het bestuur van de fanclub een aantal nieuwe voorstellen gedaan, die de toekomst van een onafhankelijke supportersvereniging voor Ajax-supporters moet waarborgen.

Binnen de Ajax Supporters Delegatie (ASD), waarin de Onafhankelijke Fanclub Ajax (OFA) vertegenwoordigd is, is er uitgebreid gesproken over de toekomst. Na een evaluatie van 6 jaar OFA (opgericht in 1999) is het bestuur samen met de ASD tot de conclusie gekomen, dat er ingrijpende veranderingen nodig zijn.

De OFA en ASD zullen met ingang van het seizoen 2006-2007 samengaan tot ??n supportersorganisatie. Binnen deze organisatie zal de onafhankelijke supportersvereniging een belangrijke positie krijgen. Voor een duidelijkere uitstraling en herkenbaarheid naar de achterban is er gekozen om de OFA een naamsverandering te laten ondergaan.

De nieuwe naam van de OFA zal worden: AFCA Supportersclub

AFCA is een ?begrip? onder Ajax-supporters. Dit was een belangrijke voorwaarde voor het tot stand komen van de nieuwe naam. Op de ALV hebben de aanwezige leden van de OFA ingestemd met de nieuwe naam. In het voorjaar 2006 zal de OFA opnieuw een speciale ALV uitroepen, waar alle veranderingen volledig zijn uitgewerkt en na definitieve toestemming van de leden met ingang van het nieuwe seizoen worden doorgevoerd.

Na de ALV in het voorjaar 2006 volgt er een communicatiecampagne om de achterban te informeren over de nieuwe ontwikkelingen en zal er een grote ledenwervingsactie worden gestart.

Meer op




Tags

ofa asd afca alv fanclub supportersclub bestuur supportersvereniging voorjaar communicatiecampagne delegatie duidelijkere herkenbaarheid ingestemd ledenwervingsactie naamsverandering samengaan supportersorganisatie uitroepen uitstraling waarborgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht