Transparent
Inloggen
Sluiten

Winter: 'Nederlaag was onterecht'

26 oktober 2000 21:51

Verslaggever: M

Aron Winter, de aanvoerder van Ajax, vond de nederlaag van de Amsterdammers donderdagavond in Zwitserland tegen Lausanne Sports (1 - 0) in de eerste wedstrijd in de tweede ronde van de UEFA Cup onterecht. 'We waren over 90 minuten gezien veel beter dan Lausanne Sports en kregen ook meer kansen. We speelden redelijk goed, maar we hebben nagelaten om de ontstane kansen te benutten. De tegenstander benutte de enige mogelijkheid wel. Ik ben ervan overtuigd dat als we over twee weken weer zo spelen de kansen wederom zullen komen en we dan wel scoren', aldus Aron Winter redelijk optimistisch vlak na het duel voor de camara's van de NOS.

Co Adriaanse was na afloop minder positief over het duel. 'Het spelbeeld was vantevoren te voorspellen, maar ik had wel verwacht dat we minimaal 1 keer hier zouden scoren. We kregen daarvoor wel kansen, maar ook Grim moest een aantal keren goed handelend optreden'. Lichtpuntje in dit duel vond de trainer het optreden van Ikedia aan de rechterkant. 'Een genot om naar te kijken', aldus de Amsterdammer. 'Het zal heel moeilijk worden om ons over twee weken te plaatsen voor de derde ronde. We hebben een slecht perspectief, aangezien Lausanne Sports uit altijd beter is dan thuis. Ik schat de kans op 50% dat we de volgende ronde halen'.

Meer op




Tags

lausanne aron adriaanse camara genot grim handelend ikedia lichtpuntje nagelaten nos schat spelbeeld uefa vantevoren zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan ofzo overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos