Transparent
Inloggen
Sluiten

Roemenie hoopt op misstap Tsjechie; Charisteas en Rosenberg niet in actie; Zuid-Afrika gelijk

8 oktober 2005 22:41

Verslaggever: RvN

Bogdan Lobont stond in het doel van Roemenie in de uitwedstrijd tegen Finland. De Roemenen wonnen met 0-1 en behielden daarmee een kleine kans op de tweede plaats. Ze staan een punt voor op Tsjechie en moeten nu hopen op een enorme misstap van de Tsjechen woensdag. Zover zullen Galasek en Grygera het niet willen laten komen.

Charisteas en Rosenberg kwamen niet in actie voor respectievelijk Griekenland en Zweden. Ze zaten ook niet op de bank, Charisteas vanwege een blessure.

Zuid-Afrika, met Vonk en Pienaar, speelde met 2-2 gelijk tegen Congo. Ze waren echter al uitgeschakeld voor plaatsing voor het WK.

Meer op




Tags

charisteas afrika misstap roemenie rosenberg tsjechie behielden bogdan congo finland galasek griekenland grygera lobont pienaar roemenen tsjechen vonk zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht