Transparent
Inloggen
Sluiten

Trabelsi en Boukhari strijden om WK plek

7 oktober 2005 19:08 - BBC

Verslaggever: SmartAss

Morgen is de thriller tussen Tunesie en Marokko in Stade Rades in Tunis. Tunesi?, koploper in deze poule, met 1 punt voorsprong op Marokko, heeft er het volle vertrouwen in om het WK in Duitsland te halen. Trabelsi zei tegenover de BBC dat Tunesie al 80% zeker is van de kwalificatie voor het WK. Tunesi? heeft zich op deze wedstrijd voorbereid in Frankrijk. Het team van Roger Lemerre heeft aan een gelijkspel genoeg.

Marokko daarintegen moet winnen in Tunis. Boukhari en Co. staat dus een moeilijke taak te wachten. De bondscoach van Marokko Badou Zaki staat in eigen land onder druk. ''Hij heeft zelf aangegeven te zullen stoppen na de wedstrijd'', aldus de BBC.

De laatste ontmoeting tussen deze twee landen was vorig jaar in Casablanca, toen eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. De wedstrijd van morgen is tevens te zien op Eurosport vanaf 21:45 zenden zij de wedstrijd tussen Trabelsi en Boukhari live uit.

Meer op BBC




Tags

boukhari marokko trabelsi bbc tunesi tunesie tunis badou casablanca daarintegen duitsland eurosport frankrijk kwalificatie lemerre ontmoeting rades roger stade thriller zaki zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos