Transparent
Inloggen
Sluiten

Charisteas vraagt steun Ajax fans

24 september 2005 14:32

Verslaggever: RvN

Charisteas laat in een uitgebreid en openhartig interview in het Algemeen Dagblad weten dat hij het de eerste maanden erg moeilijk heeft gehad met de kritiek bij Ajax. 'Vanaf mijn komst heb ik vrijwel nooit een opbeurende of positieve opmerking gehoord. De mensen hadden hun oordeel al klaar nog voordat ik een bal had geraakt. Ik zou geen echte Ajax-spits zijn, vond iedereen. Maar vertel me dan eens wie dat wel is.?' Charisteas denkt ook dat het feit dat Ronald Koeman hem heeft aangetrokken hem niet geholpen heeft in de publieke opinie.

Hij geeft aan nu veel beter om te kunnen gaan met de kritiek en positief te blijven. Ook toen hij woensdag voor het eerst in de basis na een gemiste kans direct weer werd uitgefloten. 'Waarom geven ze een speler niet wat meer steun?' Volgens Charisteas heeft een spits vertrouwen nodig om uit te kunnen blinken en de rust te weten dat hij na een gemiste kans de volgende wedstrijd niet direct weer op de bank terechtkomt.

Meer op




Tags

charisteas koeman opbeurende openhartig opinie terechtkomt uitgefloten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper