Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind ziet wel wat in komst psycholoog

24 september 2005 11:11 - Parool

Verslaggever: RvN

Indien Blind er met zijn technische staf niet in slaagt om de huidige mentale problemen binnen de selectie op te lossen, ziet hij wel wat in de komst van een psycholoog. Blind sprak daarover uitgebreid in Het Parool. Hij verwees daarbij onder andere naar Heitinga die zich zo graag wilde bewijzen tegen ADO Den haag dat het misging. "Als je het in je hoofd niet in balans hebt, kan het fout gaan. Daar praat ik met hem over, maar dat is morgen niet beter na ??n gesprek."

"Na wat er de laatste weken is gebeurd, komen de spelers in een soort rouwproces. frustratie en kwaadheid moeten ze omzetten is positieve agressie. Doen ze dat niet, dan worden ze alleen maar somberder. Dan kan het misgaan." aldus de mentaal begeleider Piet Bon van Ajax.

Meer op Parool




Tags

blind psycholoog ado agressie begeleider bon heitinga kwaadheid misgaan misging omzetten rouwproces somberder verwees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper