Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorstel tot ingrijpende veranderingen van de OFA bij ALV

21 september 2005 23:49 - OFA.nl

Verslaggever: RvN

Op maandag 10 oktober a.s. vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats van de Onafhankelijke Fanclub Ajax (OFA).

De ALV zal in het teken staan van een voorstel tot ingrijpende veranderingen. Deze veranderingen worden noodzakelijk geacht door het bestuur om de toekomst van een onafhankelijke supportersvereniging te waarborgen.

Door de komst van de Ajax Supporters Delegatie (ASD), waarin alle vooraanstaande Ajax-groeperingen zijn vertegenwoordigd, is de OFA onbedoeld in de schaduw komen te staan.

Hoewel de OFA sterk vertegenwoordigd is binnen de ASD, is het voor de achterban onduidelijk geworden wie nu wat doet.

Om het voor de achterban weer duidelijk en herkenbaar te maken ?n om onze krachten als Ajax-supporters definitief te bundelen is er in samenspraak met de ASD besloten een voorstel te doen tot verandering van de organisatie. In de nieuwe organisatie zal de supportersvereniging direct verbonden zijn aan de supportersdelegatie, waardoor er ??n krachtige supportersorganisatie ontstaat.

Voor de herkenbaarheid en de binding met de achterban is gekozen voor een nieuwe naam van de supportersvereniging. Concreet betekent dit dat de Onafhankelijke Fanclub Ajax een naamswijziging zal ondergaan. De genoemde veranderingen zullen gepaard gaan met een wijziging van de verenigingsstatuten.

Het voorstel zal uitgebreid op de ALV worden besproken met de leden. Uiteindelijk zullen de leden het bestuur toestemming moeten geven de veranderingen, die belangrijk zijn voor de toekomst van de vereniging, door te zetten.

Het bestuur roept dan ook alle leden op de Algemene Ledenvergadering bij te wonen. Deze zal op 10 oktober plaatsvinden in het Supportershome (19.30 uur)

Meer op OFA.nl




Tags

alv ofa asd bestuur supportersvereniging fanclub binding bundelen delegatie groeperingen herkenbaar herkenbaarheid krachten naamswijziging onbedoeld schaduw supportersdelegatie supportershome supportersorganisatie verenigingsstatuten waarborgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn brobbey calavaro elsimao farioli forbs gaal godts hato henderson hlynsson jim jong kiki lot mannsverk nice ondermijnen passing riedewald sevic shogun tahirovic taylor very voetbalprimeur vos zorgeloos