Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Vaart: 'gedaan wat we moesten doen'

20 oktober 2000 23:32

Verslaggever: RvN

De jonge Van der Vaart was vanavond een van de grootste uitblinkers in de met 4-2 gewonnen wedstrijd tegen Roda JC. Van der vaart liet na afloop weten toch wel opgelucht te zijn door de overwinning. 'Deze wedstrijd was enorm belangrijk voor Ajax. We moesten winnen anders zou de druk en onrust rond het team wel erg gaan oplopen. dan wordt het een moeilijke zaak met alle kritiek van buitenaf. Maar het ging uitstekend vanavond. De ploeg en de trainer bleven tot nu toe sowieso rustig onder de druk van buitenaf. Gezien het komende zware programma moesten we echter vandaag wel winnen anders zou het heel moeilijk gaan worden. Dat hebben we gelukkig dan ook gedaan op een uitstekende wijze' aldus Van der Vaart.

Meer op




Tags

vaart buitenaf opgelucht roda uitblinkers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos