Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax geeft totaal onnodig punten weg: 2-2

21 september 2005 22:10

Verslaggever: DaMa

Ajax heeft volkomen onnodig punten laten liggen in de Amsterdam Arena. Tegen ADO Den Haag kwam Ajax na een uitstekende start niet verder dan een 2-2 gelijkspel. In de 90ste en de 94ste minuut wist ADO Den Haag te scoren en dus een gelijkspel weg te slepen. Ajax kwam na een uur met 10 man te staan toen invaller Heitinga met twee keer geel en dus rood van het veld moest. Maduro en Sneijder waren de doelpuntenmakers voor Ajax. Sneijder nam zijn ploeg in de eerste helft op sleeptouw, in de tweede helft kon hij het verschil niet maken.

Het gelijkspel was totaal onnodig. De ploeg begon uitstekend en had ruime afstand moeten nemen. In de tweede helft was het weinig inspirerend, maar had ADO Den Haag nooit uitzicht op een stunt. Dat gebeurde pas in blessuretijd. In de eerste minuut van blessuretijd scoorde Elia de aansluitingstreffer na uitglijden van Vonk. Ajax had het vervolgens dicht moeten gooien. Saeijs kon echter in de vierde en laatste minuut van blessuretijd zelfs de 2-2 nog binnenschieten.




Tags

ado arena binnenschieten elia heitinga inspirerend maduro saeijs uitglijden uitzicht vonk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam