Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind: positiespel moet overwicht brengen

12 september 2005 18:29 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Volgens Danny Blind draait het in de poule waarschijnlijk tussen Ajax en Sparta Praag voor de tweede plaats. Een goed resultaat in Praag zou dus zeer welkom zijn voor het vervolg van de poulewedstrijden. Blind denkt na analyse van de ploeg door hemzelf en Ruud Krol wel een manier te hebben gevonden om Sparta Praag te bespelen.

"Door middel van ons positiespel, waarbij we een overtal op het middenveld moeten cre?ren, gaan we proberen een overwicht te krijgen. Sparta Praag vormt een blok met vier verdedigers en een middenvelder daar vlak voor, en die blijven voortdurend zo staan. Daarvoor nog eens een blok van vijf, waar hun vaardigheden en inzicht in zitten, dat bij balverlies weer vlak voor het verdedigende blok gaat spelen."

Meer op Ajax.nl
Tags

blind praag sparta balverlies cre danny krol overtal poulewedstrijden ren vaardigheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal