Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verslaat Willem II met 0-2

10 september 2005 21:50

Na een goede eerste helft en een mindere tweede helft heeft Ajax met 0-2 gewonnen van Willem II in Tilburg. In de 60ste minuut moest Grygera eraf met een rode kaart waardoor het bij vlagen nog even spannend werd. Aanvoerder Galasek toonde dat hij nog steeds belangrijk kan zijn. In de 35ste minuut zette hij Ajax op voorsprong. Charisteas scoorde vijf minuten voor tijd opnieuw als invaller.

Ajax speelde een goede eerste helft. Willem II kon in eigen huis niets klaarmaken tegen Ajax. Het lukte de ploeg alleen niet om een ruime voorsprong af te dwingen. De doelpunten bleven beperkt tot een afstandschot van Galasek. Bij afwezigheid van Escude mocht hij weer in de basis starten. Juist tegen zijn oude ploeg Willem II was hij direct trefzeker.

Ajax-verdediger Grygera moest na een uur spelen van het veld na het neerhalen van debutant Kerekes. Hij voorkwam daarmee een vrije doortocht van de Hongaar. Daarna werd het nog even spannend voor Ajax toen de Amsterdammers met tien man verder moesten. Willem II kon er niet van profiteren. Uiteindelijk besliste Charisteas invaller de wedstrijd uit een assist van Pienaar.

Zie ook het live verslag van Michel via de linker hieronder naar het scorebord.




Tags

charisteas galasek grygera afstandschot besliste doortocht escude hongaar kerekes klaarmaken michel neerhalen pienaar tilburg trefzeker verslag vlagen voorkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao eriksen gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips volendam