Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind: drie keer gesproken met Arveladze

4 september 2005 23:28

Verslaggever: RvN

Na de goede start van Arveladze bij AZ rezen er vragen waarom Ajax de voormalige spits van de Amsterdammers niet gehaald had. Arveladze had immers meerdere malen laten weten graag terug te willen bij Ajax. Blind liet in het programma Studio Voetbal weten drie keer gesproken te hebben met Arveladze. Uiteindelijk koos de Ajax coach niet voor de Georgier maar voor Rosenberg, niet alleen vanwege diens kwaliteiten, maar ook vanwege de leeftijd en fitheid. Blind liet weten er niet van overtuigd te zijn dat Arveladze het hele seizoen kan geven wat hij bij de start heeft gedaan. Hij gaf aan Arveladze er best graag bij te hebben gehad, maar niet als eerste spits. Achter de eerste spits had Ajax echter al diverse andere opties.

Verder gaf Blind aan dat hij uiteindelijk niet voor Frank de Boer heeft gekozen, omdat die al twee jaar weg is uit het Europese voetbal. Indien Frank de Boer gehaald zou worden, zou er ook voldoende perspectief voor hem moeten zijn om te spelen, en niet alleen als mentor in de kleedkamer. Dat was er in de ogen van Blind onvoldoende.

Meer op




Tags

arveladze blind boer fitheid georgier malen mentor rezen rosenberg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal