Transparent
Inloggen
Sluiten

Reisadvies Ajax fans via Frankrijk

13 oktober 2000 23:32

Verslaggever: RvN

Ajax fans die de wedstrijd tussen Lausanne Sports en Ajax willen bijwonen krijgen een reisadvies van Ajax. De fans wordt aangeraden via Frankrijk naar Zwitserland te reizen. Tegelijkertijd krijgen de Feyenoord fans die naar Zwitserland afreizen voor de wedstrijd tegen Basel een reisadvies om via Duitsland te reizen. De clubs willen hiermee voorkomen dat het tot een treffen komt tussen de twee supportersgroepen. Er wordt verwacht dat zeker 90% van de supporters zich aan dat advies zullen houden. De veiligheidsmaatregelen zijn nodig omdat de Zwitserse clubs de wedstrijden niet willen verplaatsen hetgeen tot onrust heeft geleid bij de clubs en de KNVB.

Meer op




Tags

reisadvies frankrijk zwitserland aangeraden basel duitsland feyenoord knvb lausanne veiligheidsmaatregelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht